Mám huawei honor 4c, zasekne sa jedine keď už ide nejakých 100-200 hodín bez reštartu a nemám sa na čo sťažovať určite Huawei, len ber niečo s 16 GB internou pamäťou, ak sa dá
Huawei
Najlepšia značka ktorá podla odhadov do konca septembra predbehne Apple (aj keď len na chvílku kým sa nezačne predávať iPhone8), do roku 2021 má znovu predbehnúť Apple a dokonca aj Samsung.
Kvalita perfektná - aj pri lacnejších modelov (samozrejme ale za 100€ nečakaj zázrak), konštrukcia vysoko kvalitná a odolná, softvér dovolím si tvrdiť že z Androidov najlepšie odladený...
Huawei mám a som veľmi spokojná, odolnosť voči pádom ako Nokia, fakt hrozné veci si už prežil, perfektný foťák, ovládanie, rýchly...pravda, sem-tam sekne ale to je možno aj tým, že nevypínam ho vôbec....ani len raz za mesiac...až keď začnem pozorovať seknutia tak vtedy mi to napadne
Ja mám asi už rok huawei Y5 II s hej.sk . Zatiaľ som s ním spokojná a ani nieje nejako extrémne drahý, Ale ak chceš čo najlacnejšie tak použi túto stránku » www.kuponyzdarma.sk/... na ktorej som pár užitočných zliav našla a použila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.gearbest.com/cell-phones/pp_...
Najlepšia značka ktorá podla odhadov do konca septembra predbehne Apple (aj keď len na chvílku kým sa nezačne predávať iPhone8), do roku 2021 má znovu predbehnúť Apple a dokonca aj Samsung.
Kvalita perfektná - aj pri lacnejších modelov (samozrejme ale za 100€ nečakaj zázrak), konštrukcia vysoko kvalitná a odolná, softvér dovolím si tvrdiť že z Androidov najlepšie odladený...