Čaute Vianoce sú zachvíľku tu a tak chcem Ježiška poprosiť o nejaký lepší digitálny foťák (do 200eur) Ja sa do toho moc nevyznám, nemáte nejaké typy ? Alebo aké máte vy , a ste s nimi spokojný ??? ďakujem za každú normálnu odpoveď
dnes sa to uz neda tak lahko povedat, ktory digitalny je lepsi, vsade ti napisu milion megapixelov a foti to horsie jak moj 5mp mobil ja mam taky starsi fotak, trosku tehlicka ale uplne mega super foti, a to ma akoze len 5mp, kamaratka vystriedala za dva roky asi 3 lacne fotaky, tak od 9-12mp a ani jeden sa nechytal ani zdaleka na ten stary 5mp...ziadny konkretny ti neporadim, azda len to, ze ak chces kvalitny digital, nepozeraj na tie mp, ale treba kupovat skor podla ceny, urcite ti nikde nedaju za 200e nieco co foti extra super, takze radsej by som sla ozaj vyssiel, tych 300by mohlo byt v pohode, neviem ako sa teraz pohybuju ceny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov