No dobre ja ten pribeh poznam troska inak ale budis... a moj nazor je taky, ze si az prilis afektovana a az moc to precitujes , a ... racej uz budem ticho lebo si ma niekto pocka pred domom
hluzar ... kks.. ja toho marcela nepoznam toho jakeho myslis ty.. v tt je ich miliooon... a tento co myslim ja je uplne niekto iny priezvisko ma na A..... ver mi.... a nepoznam ani teba....
@kat aj ja to bolo no onéé toto hardcore uspalo ma to dievča píš rozprávky niesom sa už schopná učiť chémiu kvôli tebe ale k veci...ste spolu tak neviem, čo riešiš ja mám takýto podobný kamarátskofrajerksý vzťah ale bez nežností od októbra 2008 a som rada, že som toho chlapca ešte nezabila a že som sa naučila tie jeho "lásky, kamarátky" znášať a len povedať si...."no ďalšie onééé, aspoň sa bude o čom hádať"... proste buď rada, že ho máš, lebo kebyže si bez neho rada určite nie si...raz si hore, raz si dole....ale najlepšie sa je držať v strede...
fakt dojemný príbeh, stava sa to aj medzi nami 4%, a zistil som jedno aj ked som dosť citlivy, o priatela musim bojovať rukami nohami aby mi ho nikto neprebral....filip
Tá dlhšia časť sa mi zdala tak romantická, až mi z toho prichádzalo zle(rozumej - to je mnou, nie tým ako si to napísala), ale blahoželám a v celku súhlasím, veľmi súhlasím s tým ---Lepsi kamarat alebo "frajer"--- naplno súhlasím
fuuuuuuuu, pari sa mi z hlavy aaa tak obdivujem, ja by som toho chlapca asi poslala davno kade lahsie keby sa tak spraval... aj keby som ho milovala akokolvek, proste raz to pretecie a je koniec. a teda to u mna ani dlho netrva
ja som teraz zazila dva konce v priebehu mesiaca.. takze ti strasne zavidim, ze si s nim... drzim palce
kedze som v praci a vazne vazne nemam co robit precitala som to... ked som sa dostala k bodu ze on ma21 slakla som sa ale ved to ej skoro pedofilia ked ona ma 14/15 potom som zistila ze v profile mas 18 hmm... ja som v osmenastich teda uz mala vlastny rozum a minimalne som nezakladala ankety ao velkosti dlheho blogu... mno ale sak ked s amate radi nech vam to vydzri ...len nabuduce fakt stacia dve tri vety
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Skús to napísať do Brava, podľa mňa to určite ocenia! *thumbs*
..sprosté icq a jeho hviezdičky
Ale inak čo ja teraz mám robiť s tvojou love story??? A s tým, že si šťastná???
ja som teraz zazila dva konce v priebehu mesiaca.. takze ti strasne zavidim, ze si s nim... drzim palce
Za ten cas co si to pisala si mohla mat 4 novych kamaratov a 2 frajerov