ahojte chcel by som sa opytať , kam by ste mi poradili ísť na nejakú peknú lúku alebo do lesa s frajerkou ocenili by sme súkromie , hlavne aby tam bolo pomenej ľudí ocením každý návrh , ďakujem
Tak ja naše lesy poznám veľmi dobre, ale súkromie neviem kde by ste mali :/ no v Borinke je nádherne, tam by som ti určite odpoúčila ísť maš tam lúky, kamenolom, Pajštún, kone...
@majo16 tak Šak tí nelezú mimo vyznačené trasy lebo je to moc divočina či hej ?
Ja som tam nedávno bol a trochu som zišiel z tých vyšlapaných trás a nikto nikde, ale možno to bolo tým že to bolo v Utorok doobeda
No ver tomu že aj ja som si pár krát myslel že tadiaľto snáď nik nechodí (nie že by som robil niečo nekalé). A proste vždy sa vynoril niekto. Psíčkar , teta čo zbiera snežienky , decko s paličkou v ruke to je proste osud Petržalských lesíkov.
@majo16 ja som tam len skusal spravit ohen suchanim driev ...
Nuz asi mas recht , sak jasne tuto nikde nie je klud, ale tak stale lepsie ako v Sade podla mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja som tam nedávno bol a trochu som zišiel z tých vyšlapaných trás a nikto nikde, ale možno to bolo tým že to bolo v Utorok doobeda
No ver tomu že aj ja som si pár krát myslel že tadiaľto snáď nik nechodí (nie že by som robil niečo nekalé). A proste vždy sa vynoril niekto. Psíčkar , teta čo zbiera snežienky , decko s paličkou v ruke to je proste osud Petržalských lesíkov.
Nuz asi mas recht , sak jasne tuto nikde nie je klud, ale tak stale lepsie ako v Sade podla mna