inaaac... ja osobne uz mozem osrat Slovenske festivaly.. videl som vsetky nase aj ceske kapely, ktore mam rad a som vidiet chcel.. pokial sem nepride poriadny headliner, tak to nema vyznam sa tam potit, varit, piect, smrdiet a narazat do ozratych punkacov...
@sasi2680 je to jedno ci to je punkac, j-rocker , alebo ine ozrate sfetovane individuum..nenarazal som na DnB festival ako taky, ale na festaky v globale... a to je jedno...
@kolini nemusis hned utocit, nemyslel som to zle... pridu tam popredne svetove mena, okrem toho to nieje ziaden punk (aj ked to bolo asi vseobecne napisane)
@chevro nie nemyslim.. ta je cenovo narocna, preto sa tam kadejaka socka nedostane... ale pre mna to nie je zaujimavy festival, i ked je nedaleko odo mna..
myslim tym skor Topfest, Minikvas... ale skor narazam na to teplo a veci okolo toho...
@kolini tak to je jasné, hentie festivaly aj ja oblúkom vynechávam, to je všetko hrôza fakt, stačil mi jeden Topfest kde mi nejakí kokoti hneď rozjebali stan, kde som sa veľmi nedobrovoľne celý fest musel brodiť blatom a kde som nezohnal nič normálne na jedenie a podobne.
A ako @luc.ka povedala, Pohoda je niekde inde. Dokonca, Pohoda je oveľa lepšia ako väčšina zahraničných, čo sa týka aj atmosféry, sprievodných programov a podobne, proste celkovo organizačne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.letitroll.sk/...
inaaac... ja osobne uz mozem osrat Slovenske festivaly.. videl som vsetky nase aj ceske kapely, ktore mam rad a som vidiet chcel.. pokial sem nepride poriadny headliner, tak to nema vyznam sa tam potit, varit, piect, smrdiet a narazat do ozratych punkacov...
a punkáčov tam asi tiež veľa nenájdeš..
Popiči lajn ap je tam, polovicu som síce videl, ale veľmi rád si ich kuknem znova, fakt sa dosť že teším
myslim tym skor Topfest, Minikvas... ale skor narazam na to teplo a veci okolo toho...
A ako @luc.ka povedala, Pohoda je niekde inde. Dokonca, Pohoda je oveľa lepšia ako väčšina zahraničných, čo sa týka aj atmosféry, sprievodných programov a podobne, proste celkovo organizačne.