Ahojte ľudia, v Dubaji mám cca 6 hodín čas medzipristátia. Poradíte mi čo počas tej doby robiť teda kam ísť mimo letiska ? Dôležitá informácia je, že bude noc. Vďaka
PS: kategória a výber témy na mobile hapruje.
Podľa mňa sa neoplatí už nikde, Dubaj musí byť obrovský, na letisku musíš byť pred odletom lietadla viac ako hodinu, dokým sa dostaneš do mesta tak to je ďalšia hodina (a možno viac) keďže letiska sú mimo mesta, a napríklad na Srí Lanke sme sa na letisko trepali z hlavného mesta 3 hodiny.
6hodin je dost kratko,pridaj si dobrych 40+ minut od pristatia kym opustis letisko a dalsich aspon 20minut kym sa od vchodu letiska dostanes ku branam, to ti ostava necelych 5hodin v cistom a to neratam to ze urcite nechces dobehnut na poslednu chvilu na letisko. metro nechodi od polnoci do rana do piatej ci tak nejak,letisko od mesta daleko nie je,ale kvoli 2-3hodinam v Dubaji by som sa na to vykaslal,to je prilis tesne podla mna. mal som v Dubaji 7hodin prestup a v pohode som ho stravil na letisku,to letisko je obrovske a zas tak dlho to nie je
Ďakujem za rady. Nastala malá zmena prestup bude trvať 9 hodín a niečo a bude počas dňa. Takže som rozmýšľal, že buď nasadenem na metro alebo si zoberiem Cab a pôjdem si pozrieť aspon tie blízke veci (Burj khalifa a nejakú pláž) to by sa dalo stihnúť podľa Vás ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ale ak ta to potesi tak z letiska vidno burj khalifa tak aspon si mozes odskrtnut ze si videl