@lenuli to som si aj ja vravela ze ta cena..ale teraz nelutujem ani cent ze som bola,fakt sa to oplati (ak zvladas trochu drsnejsie hygienicke podmienky)...kebyze mas zaplatit za kazdu kapelu na koncert tak sa ti vyrovna,samozrejme zalezi od toho,kvoli kolkym kapelam tam chces ist..a mozes si tam zarobit zbieranim plastovych poharov,za kazdy mas jedno ecko,ja som ich nazbierala okolo 50 ako som uz spominala vyssie takže fakt odporúčam ak sa bude dať,verím že nebudeš ľutovať
@elizabeth666 V popisku fóra je napísane na ktorý by som chcel ísť a toto je jeden z tích na ktoré by som chcel ísť ale kamoš čo tam bol hovril že paradička to bola
ja som bola len na rocku pod kameňom a by som išla na hocijaký festival vlastne! som chcela že na gothoom tohto roku, ale to už nevyjde asik, ale každopádne na jeden ľubovoľný kde sa nazbierajú voľáki ľudia by som išla a skôr asik dačo menšie a so sprchami
@elizabeth666 ale tento rok ak by som nešiel nikde do zahraničia tak by som tam mile rád išiel lebo ke´d som videl tie kapely čo tam budu vystupovať tak mi padla sánka
@skooty co ja viem,podla mna minuly rok boli lepsie aspon pre mna..akurat tak Prodigy,Ozzyho, a Avenged, kvoli nim by som tam teraz sla kebyze a to sa mi neoplati,ostatnych poznam celkom ale nejak extra nepocuvam
@burble bola si na RPK? ja tiez lebo tu hned byvam, ale nič ma tak nenadchlo ako som cakala :/ ale tento rok vraj ma prist Ozzy Osbourne, tak som zvedava
@julietdeyl neverím že ozeáš pod kameňom bude! šak to by som tam potom možnože aj mala s kým ísť! a ja neviem, mňa tam až tak extrémne najviac ever nezaujalo toho veľa, teda...no, čo ja viem, veľa vecí čo tam boli som nepoznala predtým, ale sa mi páčili aj tak - ale ja som šla nie kvôli hudbe ale kvôli zážitkom
@lenuli praveze to nikto nezbieral skoro akoze nebolo to tam zas uplne vsade musela si trochu aj hladat ale ked si sa par krat presla hore dole a hlavne po koncertoch...
a okrem toho myslim ze rakusanom by tych par eur nechybalo s ich platmi
a posledny den..kks oni normalne tam nechavali postavene stany,stolicky,spacaky,pristresky,kariamtky,plne piva plechoviek a odisli..proste my sme tam ostali a doniesla som si dva krasne stany a co ja viem co este,kamarat mal do plna zaplnene auto a to ma to velke Peugeot Partner
@sadistrom tak nejakú prvotnú predstavu si utvoriť musím
ja nehovorím žeby som si nechcel vyskúšať a že nemôže byť fajn, ale z celého toho mám taký pocit, že čím menej známa skupina, tým väčší nápor. A žáner sa úplne zanedbáva
a možno som jediný kto by nešiel na festival, za ktorý zaplatím okolo 100e pričom nepoznám ani jedného interpréta
mogwai ma oslovil práve preto že mi ich tvorba plne vyhovuje, poznám mnoho ich vecí... ak by tam šupli nejakú inú post-rockovú skupinu od ktorej sa mi páči najviac 10 pesničiek, tak by som sa do trenčína istotne terigať nechcel
a to celé hovorím preto že poznám ľudí z môjho okolia, ktorí tam tak presne na neisto aj išli a mám pocit, že nech to bolo akékoľvek, stále by tvrdili že to bolo najmegasuperúžas
bola som na Minikvase 2x, Terchovskom budzogáni 2x, Buková festivale, Papuča festivale, Uprisingu, Punkáči deťom 2x, Vrbovských vetroch a Slížovici
a raz by som chcela ísť aj na Pohodu a Rock for people, zatiaľ ešte neviem, kam pôjdem tento rok, nejako v poslednom čase dávam radšej peniaze na samostatný koncert, ktorý chcem fakt vidieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Na Pod Parou sa teším najviac
a bola som len na easthetic festivale 1,2 ( a bolo mega! )
ale isla by som vsade
a okrem toho myslim ze rakusanom by tych par eur nechybalo s ich platmi
a posledny den..kks oni normalne tam nechavali postavene stany,stolicky,spacaky,pristresky,kariamtky,plne piva plechoviek a odisli..proste my sme tam ostali a doniesla som si dva krasne stany a co ja viem co este,kamarat mal do plna zaplnene auto a to ma to velke Peugeot Partner
ja nehovorím žeby som si nechcel vyskúšať a že nemôže byť fajn, ale z celého toho mám taký pocit, že čím menej známa skupina, tým väčší nápor. A žáner sa úplne zanedbáva
a možno som jediný kto by nešiel na festival, za ktorý zaplatím okolo 100e pričom nepoznám ani jedného interpréta
mogwai ma oslovil práve preto že mi ich tvorba plne vyhovuje, poznám mnoho ich vecí... ak by tam šupli nejakú inú post-rockovú skupinu od ktorej sa mi páči najviac 10 pesničiek, tak by som sa do trenčína istotne terigať nechcel
a to celé hovorím preto že poznám ľudí z môjho okolia, ktorí tam tak presne na neisto aj išli a mám pocit, že nech to bolo akékoľvek, stále by tvrdili že to bolo najmegasuperúžas
ale áno je to predsudok
a raz by som chcela ísť aj na Pohodu a Rock for people, zatiaľ ešte neviem, kam pôjdem tento rok, nejako v poslednom čase dávam radšej peniaze na samostatný koncert, ktorý chcem fakt vidieť
(+pozn nie je r OF p ale for...)