Ja som úplne alergická na tie letné rádiové pesničky čo chodia 7x do dňa napr. Tacabro alebo tak...máte aj vy nejakú takú letnú pesničku ktorú nenávidíte?
rádio nepočúvam, takže nie...bohužiaľ tracky ako "Žijeme len raz" sa ku mne dostali, či som chcel alebo nechcel a toľkokrát, že upadám do amoku, keď tú kravinu počujem
Rádio nepočúvam, ale minule malí chlapci v ktorých veku som nevedela čo je telefón šli po ulici totálne machrovským krokom a z mobilu im hulákala tá blbosť od PSY gentleman alebo nejak tak sa to volá.. A celý text tí maličkí chlapčekovia KRIČALI po celom sídlisku a boli z toho úplne hotoví.. Taký vplyv má tá rádiová hudba na deti ..
Hrozné niečo keď si predstavím, že ja som kočíkovala bábiky okolo baráku v ich veku môjmu dieťaťu budem od malička púšťať metallicu a nejaké rockové balady, rádio doma ani nechcem mať po tom čo som videla (blee)
@viiksxd tak vypni Expres, Europu 2 a Fun rádio a pusti si nejaké zahraničné. Prípadne si nájdi playlist daného rádia a vypočuj si piesne osobitne a zostav si vlastný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Hrozné niečo keď si predstavím, že ja som kočíkovala bábiky okolo baráku v ich veku môjmu dieťaťu budem od malička púšťať metallicu a nejaké rockové balady, rádio doma ani nechcem mať po tom čo som videla (blee)
počúvam len hudbu ktorá sa mi páči
@sugy
Ale k veci,
rádio nepočúvam, používam MP3 transmitter v aute.