ja pijem vodu z flase furt. pivo sa v lete neda odpustit od festivalov a hlavne blizkeho junifestu, ale snazim sa ho nepit uz vobec. ked alko, tak iba tvrde a vodu
ked som v robote nie pre mna problem vypit aj 5 litrov tekutin , byvaju to zvacsa mineralky a cista voda ... a zas po robote nie je pre problem skocit na 7 piv
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Cez zimu mám skôr chuť na niečo sladšie, ako napríklad džúsy, aj ked ich veľa nemôžem, majú veľa kalorií
ale inak normalnu cistu vodu z vodovodu a cez slamku! Zdravotne problemy
a potom ešte vodku s džúsom a ľadom
a pivo
a cez zimu vypijem možno o pollitra menej vody ako v lete... vtedy pijem veľmi veľa čajov
a ľadové džúsy...mňaaaam....
toto pijem najčastejšie v lete a snažím sa veľa, lebo keď zabudem piť, býva mi naozaj zle...
a v zime hlavne čaje s medom...
Skusal som experimentovat aj s tymi ochutenymi rajec mineralkami ala pupava a medovka, ale nejak mi nezachutili ...
a pomarančový džús ale ten vždy, ten má u mňa riadnu spotrebu
a pifčo
a čo pijem, keď pijem? Väčšinou čistú vodu, alebo vodu so sirupom, niekedy kofolu a inak zelený čaj a jemne perlivú minerálku...
Cez zimu je to väčšinou čaj...a inak aj teraz cez leto, pravidelne na raňajky