v lete sa ide rozbiehat super biznis! sice pred tym treba odmakat este mega vela veci (preco pisem kktiny a nemakam??), ale som si aj tak viac menej isty, ze sa nam to podari a v lete to cele zacneme spustat.
na voľno ...konečne budem mať viac času, budem čítať knižky (ktorým sa momentálne snažím čo najviac vyhýbať, lebo inak by som namiesto učenia celé dni len čítala a chodiť von
@lyterka nechcem o tom takto hovorit, kym z toho zatial de facto este nic nieje...ale isto poznas pribehy o uspesnych ludoch, ktori z nicoho vybudovali nieco velke, lebo mali super napad a vedeli ako to zrealizovat. no, tak ja taky niesom... byt to na mne, tak si spravim vysku a budem makat ako sw developer 8 hodin denne. taky je jeden z milionov. no povedzme, ze moj kamos taky je a v lete sa zacneme pustat do realizacie jeho planov. je to fakt dost dlhodoby projekt a je na tom sialene mnozstvo prace, ale okrem toho nevidim jediny realny dovod preco by to ist nemalo.
Dúfam, že niečo zarobím, chcem ísť konečne do Slovenského raja, máme turnaje v Prahe a Čadci, ak sa podarí pôjdem aj do UK na týždeň-dva, okrem toho budú určite nejaké spontánne akcie a konečne si oddýchnem od školy, lebo tento semester bol hrozný
na to, že sa budem pracovať v prahe a spoznávať mesto a ešte na to, že sa tam s mojim milým budeme sťahovať ak všetko výjde! Sa mi splní veľký sen a jemu tiež.
Na maraton serialov, na nove filmy, na burky, na bicyklovanie, na volny cas, na rana, kt. su po obede a taaak dalej... :letim:
No vobec sa netesim na to strasne teplo a na cucacov krvi - komarov... Pff...
@NotMe - anyway, si ZAUJAL!
potom pls povieš podrobnosti ?, alebo aspon čoho sa to týká, hned jako to bude možné a skončí tie rozne "Not-Publish-Until" termíny
..najma ak sa to týká nejakej technicko-fyzikálnej veci, projekt, matériály, konštrukcie, a pod, aplik.fyz.,
( ked sa jedná len o nejaké webové veci, (čo napokon aj predpokladám), to by už nebolo tak moc interesantné jako ten 1.prípad )
@notme lol co to idete stavat Voyager ? warp-drive :p :happy:
(jak to tak čítám ešteraz
"..ze moj kamos taky je a v lete sa zacneme pustat do realizacie jeho planov. je to fakt dost dlhodoby projekt a je na tom sialene mnozstvo prace, +pojdeto .."
hlavne na voľný priestor pre svoje hobby, budem sa naplno venovať cvičeniu, brigádka, možno stihnem aj kemp z thaiboxu ak dám dokopy ramená, príroda, relaxík, budem tráviť leto s mojím naj kamošom, kedže ide do BA na školu, ja mám tiež plány a budeme sa už stretávať fakt málokedy potom...
jop, ešte teším sa na tie šíravské pindy a gangstrov ako každý rok
@maykky uvidim este : ) cele by som to chcela zmenit, ale uvidime, ci bude zit este dovtedy mozno bude priorita ju dat voebc do pojazdneho stavu a nie este nieco extra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
na leto :happy:
@8 @kail91 @9
Na Rím!
Na pičkovanie v práci s @popolcek !
opekačky
víkendy na horách/prírode
a chodenie na boso
leto:
POZITIVA:
-nie je skola
-burky
NEGATIVA
-komare,klieste a ina haved (to je za 1000 minusovych bodov)
-hrozna horucava
No vobec sa netesim na to strasne teplo a na cucacov krvi - komarov... Pff...
potom pls povieš podrobnosti ?, alebo aspon čoho sa to týká, hned jako to bude možné a skončí tie rozne "Not-Publish-Until" termíny
..najma ak sa to týká nejakej technicko-fyzikálnej veci, projekt, matériály, konštrukcie, a pod, aplik.fyz.,
( ked sa jedná len o nejaké webové veci, (čo napokon aj predpokladám), to by už nebolo tak moc interesantné jako ten 1.prípad )
(jak to tak čítám ešteraz
"..ze moj kamos taky je a v lete sa zacneme pustat do realizacie jeho planov. je to fakt dost dlhodoby projekt a je na tom sialene mnozstvo prace, +pojdeto .."
žiadna škola, teplé rána,kúpačky,teplé večery,výlety,party pod holým nebom,slniečko a taak ^^
hlavne na voľný priestor pre svoje hobby, budem sa naplno venovať cvičeniu, brigádka, možno stihnem aj kemp z thaiboxu ak dám dokopy ramená, príroda, relaxík, budem tráviť leto s mojím naj kamošom, kedže ide do BA na školu, ja mám tiež plány a budeme sa už stretávať fakt málokedy potom...
jop, ešte teším sa na tie šíravské pindy a gangstrov ako každý rok
a hľadanie seba samej.