od matury mam vypnuty mozog, uz to aj na sebe pozorujem (problemy s vybranymi slovami a pod)...cize super. londyn za mnou, pohoda za mnou, brigada padla ale snad nejaku este najdem. este sa snad nieco naskytne
ja vkuse robim,alebo chodim len tak niekde do mesta,von takze zatial nic extra .. zazitky pridu este podla mna a hrozne mi vadi 34 stupnov v Kosiciach !!! Je tu na zomretie
Leto s tým spájané prázdniny zatiaľ fajn Pred prázdninamy som bola v Tatrách a teraz cez prázdniny Terchová, Praha ... Kúpanie ... No ešte ma čakajú dovolenky
@yaotzzin Keď som vystúpila v Košiciach,tak mi to teplo dalo facku.A ešte sme vtedy všetci boli v čiernom,to len bola sranda.
Tak moje je celkom fajn,stihla som 3 koncerty,tajné výlety do rôznych častí východného Slovenska,dve bytovice,krčmové sedenie,spoznala som nových ľudí,spala u mňa kamoška z mesta 70 km odtiaľto tuším,spoznala som HO a každý ma presviedča,že na ňom vidno,že sa do mňa zaľúbil.
Ešte ma čakajú trhy,idem spať k tej kamoške,čo spala u mňa a idem do Aquacity.
A potom sú tu perspektívne veci-možno budem mať brigádu v Rakúsku na dva týždne a možno pôjdem na dovolenku. A možno pôjdem pozrieť kamarátov do Čiech.
prezil som zopar peknych dni s kamosmi a holko von, aj raz na chate; teraz tento tyzden sedim doma lebo bud je prilis horuco alebo prave ak sa niekam vyberiete zacnu padat krupy, ale mam este na plane nejaky festival a to je vsetko, vacsie plany mam vsak na buduce prazdniny az
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
že @bumerang
inac nerobim aboslutne nic
Toto leto je zatiaľ total na hovno!
A teraz budem do konca leta trčať doma lebo už nemám peniaze
a hej, mala som zatiaľ top zážitok celej svojej doterajšej existencie (alebo druhý top, ťažko povedať ..)
Po 5 rokoch konecne nejake leto aj mam.
Tak moje je celkom fajn,stihla som 3 koncerty,tajné výlety do rôznych častí východného Slovenska,dve bytovice,krčmové sedenie,spoznala som nových ľudí,spala u mňa kamoška z mesta 70 km odtiaľto tuším,spoznala som HO a každý ma presviedča,že na ňom vidno,že sa do mňa zaľúbil.
Ešte ma čakajú trhy,idem spať k tej kamoške,čo spala u mňa a idem do Aquacity.
A potom sú tu perspektívne veci-možno budem mať brigádu v Rakúsku na dva týždne a možno pôjdem na dovolenku. A možno pôjdem pozrieť kamarátov do Čiech.