ja tiez bruna velmi...nemusim a let's dance nepozeram...jednotku som parkrat videla ale toto odmietam uz ...je fakt pravda ze tam konrad tancuje alebo som sa pomylila
6. - to naozaj? preboha ziveho...ved ten chalan je to najblbsie co slovensky showbiznis stvoril, s vynimkou mojsejovcov...a este ho strcit do programu kde ide o klasicky tanec...
8. na mojsejovcoch sa dalo aspon zasmiat...no hej ale cela superstar 3 bola brak sak vo finale bola mala picka a ciganka mno fuj...som to radsej ani nepozeraval...a este nechutna vec v soubiznise je to male ciganca vaneska sarkozyova ci jak
Na to sa neda pozerat, to rovno prepinam program... A odkedy je tam Konrad, uz aj z reklamy mi je zle... no ale asi tak Tuto show.. pardon, "show", nepozeram... a ani si v najblizsiej buducnosti nepozriem... a ja ze tu ide o "Let´s dance 2" ako s radosťou preložili Step up 2 The streets do slovenciny...
Mne nejako extra Bruno nevadí, ale nepozerám to, hlavne kvôli tomu, že to je zbytočne roztiahnuté na tri hodiny a hádam hodina z toho sú reklamy. Videla som z toho 5 minút a stačilo mi
to je taka blbost...."tie hviezdy" akoze maju malo pohybu pred kamerou? to sa silou mocou musia este pretrcat pred kamerou este aj ked sa snazia napodobnovat ten pohyb comu sa hovori tanec??? no akoze vobec to nie je zaujimave... este bailando sa ako tak dalo...aspon sme vedeli preco to je...
Jednotku som videla len jeden tanec a toto asi tiez nebudem pozerat v taky cas skoro nikdy nie som doma. Ale tancom sa to moc neda nazyvat... su tam obrovske rozdiely, ked tancuje amater s profesionalom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a bruno sa mi tiez nepaci
a vyhra veresova...
nahodou bruno je v poho..