už roky nepozerávam televízor . Naposledy som ho zapol asi 12. augusta tento rok, keď som vedel, že budem v jednej reportáži v správach, ale to bolo jediný krát za ... fakt dlhú dobu. Takže tento problém ma obchádza a som za to veľmi rád
@1 mne tiež hrozne lezie tá pipka na nevy... láska môjho života mi práve hovorila, ako ma milujeeeee, blá blá blááá... a ešte horšia je reklama V dobrom aj v zlom, lebo to ide na začiatku a konci KAŽDEJ reklamnej prestávky a naozaj začínam uvažovať, že prestanem pozerať televízor a tie filmy, ktoré tam idú, si budem radšej sťahovať alebo nahrávať, pretože aby som jeden 90 min. film pozerala celý večer je fakt na mozog.
Niekedy pozerám ale reklamy mi nevadia.. inak sa mi páčia cecky tej blondíny jak tam pýta číslo od nejakého chalan ktorý stále len "radšej nie" ja by som asi nie nepovedal alebo aspoň by som ju za jednu chytil
Skus si dat challenge ze nepozerat tv jeden mesiac a uvidis ze s tho mesiaca bude rok a ze vela veci sa zmeni v ponimani sveta, telka je odpad a prichodom netu uplne straca vyznam takze tv rip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale nie, nejako extrémne mi nevadia
ale seka mi big bang theory na serialoch a to ma stve viac