Aké máte skúsenosti s týmto mobilom? Našli ste nejaké negatíva ? Pozitíva? niekde som počula, ževraj sa nedajů na niektorých modeloch prijímat hovory, je to pravda ?
nebudem sa vyjadrovať k tým hovorom... iba sa nad tým pousmejem
má fakt dobrý displej, má wifi a ten web sa fakt fajne prezerá a dobre ovláda
a možno je to tým, že ho má tato služobne, že má v menu isté veci zablokované (i keď nechápem, prečo by to bolo zrovna toto) ale nedá sa tam zmeniť čas, po koľkých sekundách nečinnosti sa ti zamkne. a je to veľmi krátko, len nejakých 10 alebo neviem či nie len 5 sekúnd a je to strašne nahovno, keď niečo robíš, zdvihneš hlavu, kukneš inde, a keď sa vrátiš k práci s telefónom už ho musíš odblokovať.
a ešte som tam niekde nenašla, či sa dá zmeniť vzhľad menu, je také... inšie, na aké som zvyknutá u mňa (resp. aj v mojom sa dá také nastaviť, ale nepoužívam ho, lebo sa mi nepáči, príde mi neprehľadné...)
nemá tam také detské sprostosti ako live square, čo mám ja, a je to totálna hlúposť, a ešte podľa viacerých vecí mi pripadá taký... dospelý a seriózny
ale inak super, ako všetky (asi 3) LG, s ktorými som sa stretla bližšie ako len cez vitrínu v obchode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
to sú úplné blbosti
GD880 je jeden z najlepších mobilov od LG
ma brutálne pekne farebný displej, super foťák a pekne sa na tom pozerá web.
Čo mi však vadí, že zachytáva množstvo otlačkov.
Ak ho nový kúpiš za cenu okolo 190 tak bude dobre.
nebudem sa vyjadrovať k tým hovorom... iba sa nad tým pousmejem
má fakt dobrý displej, má wifi a ten web sa fakt fajne prezerá a dobre ovláda
a možno je to tým, že ho má tato služobne, že má v menu isté veci zablokované (i keď nechápem, prečo by to bolo zrovna toto) ale nedá sa tam zmeniť čas, po koľkých sekundách nečinnosti sa ti zamkne. a je to veľmi krátko, len nejakých 10 alebo neviem či nie len 5 sekúnd a je to strašne nahovno, keď niečo robíš, zdvihneš hlavu, kukneš inde, a keď sa vrátiš k práci s telefónom už ho musíš odblokovať.
a ešte som tam niekde nenašla, či sa dá zmeniť vzhľad menu, je také... inšie, na aké som zvyknutá u mňa (resp. aj v mojom sa dá také nastaviť, ale nepoužívam ho, lebo sa mi nepáči, príde mi neprehľadné...)
nemá tam také detské sprostosti ako live square, čo mám ja, a je to totálna hlúposť, a ešte podľa viacerých vecí mi pripadá taký... dospelý a seriózny
ale inak super, ako všetky (asi 3) LG, s ktorými som sa stretla bližšie ako len cez vitrínu v obchode