aj mňa by zaujímalo čo všetci tak zborovo nadávajú na LG, hlavne že je to teraz na trhu pri SE a nokií asi tredí líder, predaj im v čo sa týka mobilov v poslednej dobe len stúpa hore, a na tento mobil som videl recenziu, na to čo všetko má je celkom lacný a štýlový, a nenadávajte na LG ale na birdz ktorý túto reklamu schválil
ale ja mám LG vyše roka, ešte mesiac a vymením ho konečne. nespoľahlivý a strašne pomalý. dva mesiace som ho mala len tak položený na stole a používala som taký starý siemens, lebo henten sa sekal jak divý.a po dvoch mesiacoch sa opravil sám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
mimochodom, majú dobré telky.
@prodigy1 veď vravím, že majú dobré telky. Však panely od Samsungu tam Pchajú
C:WINDOWSsystem32driversetchosts . . . uz viem kam sa stratila reklama, ja ze vidite duchov.
. . . snad normalne lomky zoberie. Ak nie, tak to necham tak.
ale ja mám LG vyše roka, ešte mesiac a vymením ho konečne. nespoľahlivý a strašne pomalý. dva mesiace som ho mala len tak položený na stole a používala som taký starý siemens, lebo henten sa sekal jak divý.a po dvoch mesiacoch sa opravil sám