Ahojte, zaujímalo by ma, ako máte nastavenú prácu, školu a osobný život. Čomu venujete najviac času, ako to všetko stíhate, čo je pre vás najdôležitejšie a ako si to správne nastaviť.
Napr. ja, ženiem sa za dobrým CV a mám teraz 2 brigády. Jedna počas p
Zeniem sa za stastim...robim vsetko co ma bavi , co mi dava energiu a nerobim nic co ma nebavi a nechcem Kazde rano chodim cvicit , potom idem na prednasky , cas medzi prednaskami a po prednaskach vyuzivam na samostudium jazykov , pretoze chcem v buducnosti vela cestovat a pracovat v oblasti kde su jazyky len a len vyhoda a vecer sa socializujem nekde na pivku. V piatok a sobotu pracujem.. Okrem toho chodievam na rozne akcie , kulturne sa vyzit a selico
myslím, že cieľom je cesta. takže keď teraz nie si spokojný s tým, že všetok čas venuješ len hnaním sa za dobrým CV, tak potom to nebude len tak, že si zmyslíš, že teraz chceš doháňať osobný život.
mám dosť ťažkú školu takže práca nejak neprichádza do úvahy... osobný život tiež skoro nemám a to sa zatial ani nejak nemusím učiť...už ani nie je moc s kým chodiť von,koníčky si pestujem celkom,ale cítim,že to v mojom živote nie je ono hmmm
musim to ešte poprenastavovať... ale mam dosť časové preso už teraz .D takže najprv prácu zmeniť, nejako zvládnuť čítať/písať veci do školy, spať i socialno žic...
ako teraz mam fakt mrte školy... ale potom plánujem sa nejak rozhliadať za nejakou volnočasovo/ak by sa podariloa j nejako palteno aktivitou vrámci odboru dajako...alebo aspoň písať čosik ako odborné recenzie na čosi z odbornej literatúry nech ám v priečinky viac svojich "odborný" prác .)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ako teraz mam fakt mrte školy... ale potom plánujem sa nejak rozhliadať za nejakou volnočasovo/ak by sa podariloa j nejako palteno aktivitou vrámci odboru dajako...alebo aspoň písať čosik ako odborné recenzie na čosi z odbornej literatúry nech ám v priečinky viac svojich "odborný" prác .)