Chelsea dostala papierovo najlahšieho súpera, čiže fajn... aj dvojica Arsenal vs Barca sa mi sakra páči, dúfam že Barcelona bude vyradená už teraz v osemfinále
a neviem ako je na tom AC Miláno, ale Tottenhamu by som prial slabšieho súpera, chcem ich vidieť aj v ďalšom kole...
Ten Arsenal ma tak nasral s tym ako si posral postavenie v skupine..teraz mohol mat dakych sracov ale oni chytia Barcu..snad nedopadnu ako minuly rok a Wenger nieco vymysli.. come on gunners
a ostatne zreby-? no chealse chytila sice najlahsieho ale kodan neni az take zle muzstvo takze mozu potrapit ..tento rok hra aj totenham velmi pekne tak by si zasluzili postupit dalej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Chelsea dostala papierovo najlahšieho súpera, čiže fajn... aj dvojica Arsenal vs Barca sa mi sakra páči, dúfam že Barcelona bude vyradená už teraz v osemfinále
a neviem ako je na tom AC Miláno, ale Tottenhamu by som prial slabšieho súpera, chcem ich vidieť aj v ďalšom kole...
Barcelona to vyhra !!!!
a kde su tie rozpisy?
a ostatne zreby-? no chealse chytila sice najlahsieho ale kodan neni az take zle muzstvo takze mozu potrapit ..tento rok hra aj totenham velmi pekne tak by si zasluzili postupit dalej..
okrem toho to myslim v piatok poobede bolo na kazdom minimalne sportovom serveri ci stranke
EL:
Benfica Lisabon (Portug.) - VfB Stuttgart (Nem.)
BATE Borisov (Biel.) - Paríž St. Germain (Fr.)
Besiktas Istanbul (Tur.) - Dinamo Kyjev (Ukr.)
Aris Solún (Gréc.) - Manchester City (Angl.)
Rubin Kazaň (Rus.) - FC Twente (Hol.)
Young Boys Bern (Švajč.) - Zenit Petrohrad (Rus.)
OSC Lille (Fr.) - PSV Eindhoven (Hol.)
Glasgow Rangers (Škót.) - Sporting Lisabon (Portug.)
Metalist Charkov (Ukr.) - Bayer Leverkusen (Nem.)
SSC Neapol (Tal.) - Villarreal (Šp.)
Sparta Praha (ČR) - FC Liverpool (Angl.)
Lech Poznaň (Poľ.) - Sporting Braga (Portug.)
Anderlecht Brusel (Belg.) - Ajax Amsterdam (Hol.)
FC Bazilej (Švajč.) - Spartak Moskva (Rus.)
PAOK Solún (Gréc.) - CSKA Moskva (Rus.)
FC Sevilla (Šp.) - FC Porto (Portug.)
LM
AS Rím (Tal.) - Šachťor Doneck (Ukr.)
AC Miláno (Tal.) - Tottenham Hotspur (Ang.)
FC Valencia (Špa.) - Schalke 04 Gelsenkirechen (Nem.)
Inter Miláno (Tal.) - FC Bayern Mníchov (Nem.)
Olympique Lyon (Fra.) - Real Madrid CF (Špa.)
Arsenal Londýn (Ang.) - FC Barcelona (Špa.)
Olympique Marseille (Fra.) - Manchester United (Ang.)
FC Kodaň (Dán.) - Chelsea Londýn (Ang.)