Ale mohol by niekto staviť na uja Ľestra,
vyhrať v momentálnom kurze 41.0 hróóózne
veľa prachov a potom mi z vďačnosti za
naprosto nereálny, amatérsky, naivný tip,
ktorý napriek všetkým svojim prívlastkom vyjde,
poslať percentíčko zo svojej výhry, nech sa
nemusím umárať na brigoške.
Keď už sú taký outsider: » www.betstars.eu/#/soccer/outrig...
Finálovú dvojicu ťažko tipovať,ked ešte nie sú vylosované dvojice,po žrebovaní pridám svoj tip,ale Monaco na šampiona tipujem už teraz,majú dobrú obranu i útok,sú v dobrej forme, je to jedna z najsilnejších generácii v historii AS.
@piter09 No ved to je ten problém,že ak by aj v jednom zápase prekvapili,v tom druhom to favoriti vedia uhrať tak,aby postúpili,ale stať sa môže všeličo...
Ďalej pôjdu podľa mňa Bayern Atleti Barcelona a Monaco. Potom v semi zalezi vela na žrebe, napr Bayern by podľa mňa vedel v dvojzápase vyradiť Barcelonu ale zas nie Atletico. Uvidí sa, teoreticky by ma potešil ako víťaz každý okrem Bayernu a Realu, dobre že aspoň jeden z nich určite do finále nedôjde.
@etelnair asi myslel predcasne finale, hadam nie je taky blby
...prial by som to Lestru a ked sa im to nepodari, tak Dortmundu, Monacu ci Atleticu. Hlavne Real, Bayern, Barcelona, Juventus nie, nech to nie je stale o tom istom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
vyhrať v momentálnom kurze 41.0 hróóózne
veľa prachov a potom mi z vďačnosti za
naprosto nereálny, amatérsky, naivný tip,
ktorý napriek všetkým svojim prívlastkom vyjde,
poslať percentíčko zo svojej výhry, nech sa
nemusím umárať na brigoške.
Keď už sú taký outsider:
» www.betstars.eu/#/soccer/outrig...
...prial by som to Lestru a ked sa im to nepodari, tak Dortmundu, Monacu ci Atleticu. Hlavne Real, Bayern, Barcelona, Juventus nie, nech to nie je stale o tom istom.