nooo tak hral som to aj ja - a zasa budem len som si dal asi pol rocnu prestavku lebo som bol maniak ale je to supeeeeeeeeeer...mslim ze kamael postavy su prilis zvyhodnene tak ako kedysi clovek alebo v C6 moja oblubena postava Destroyer/Titan stoji za to ho vyskusat
P.S hral som na www.vgos.cz ale teraz planujem ist na iceonline.shotzone.cz
nj...bola som na blackbird...teraz sa ale nas clan chce presunut na iny server a seci si chystame stiahnut kamael ja som bola elf lukostrelec a celkom fajn, ale lepsie sa mi hralo s dark elfkou, ktora mala dvojrucaky. Teraz by som chcela byt kamel zena, urobit si subclas na obojrucak a neskor si zobrat human a vyskusat nekromanta, aj ked som pocula ze to je velmi tazke, lebo ovlada vela skillov.
no co som videl kamael skilly vyzerali niektore naozaj zaujimova + ich transform ... neskusal som to ale videl som kamosa co to hral,mne sa proste tie ruzovucke postaviky s kridelkom nepacia a humani su v celom L2 predopovany schopnostami co je podla mna dost blbe ... ale co robili to korejci btw titani su fakt good ked clovek zato dobre hrat
poznam..hral som stale stale stale asi rok a nakoniec ma to prešlo...keby zase pojde l2phoenix.com a všetci ludia čo tam vtedy boli tak to zase začnem hrat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
btw na akom servery hras ?
P.S hral som na www.vgos.cz ale teraz planujem ist na iceonline.shotzone.cz