Ja už vyše 10 rokov...
Ale mám aj win pre prípad, že si s niečim v Linuxe neporadím, resp. nemám čas to riešiť alebo si chcem zahrať nejakú novú win hru, ktorú emulátor poriadne nezvláda.
Iba na serveri, lebo som lenivy riesit tam solaris, alebo nieco pouzitelnejsie. Na compoch ho uz nemam aj zo 5 rokov a odvtedy mam akosi o 100% viac casu na pracu
Linux, uz asi 10 rokov a OSX asi 4 roky. Windows vidim len na LAN party, ked mi pozicaju pocitac na hranie. Vo Win je pre mna proste vsetko take skryte a neprehladne. Linux ma svoju adres. strukturu a konvencie, ale Win proste vseliako, nieco ma aj Win, ale predsa to neni poriadok. A faktom je, ze na vacsine serverov sa pouziva Unix/Linux a preco asi. Niekedy GUI nestaci a Win cmd je ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
momentálne dokonca aj ja, lebo windows ma už príliš sral
lebo je to jediny poriadny operacny system.
V čom ti vyhovuje viac ako windows 7? A akú distribúciu používaš?
Ale mám aj win pre prípad, že si s niečim v Linuxe neporadím, resp. nemám čas to riešiť alebo si chcem zahrať nejakú novú win hru, ktorú emulátor poriadne nezvláda.