juhuu... je to nadherne mesto... vzhladom na to ze tu zijem ani nic ine povedat nemozem ... ale je to proste krasa... mate tu moznosti v lete aj v zime... aj ked obcas je problem s velkostou tohto mesta... ak sa v piatok vecer nieco stane tak v sobotu rano o tom uz vie cele mesto... milujem ho proste
@9 idem ta poucit... to je kostol svateho Mikulasa a okolo jeho kostola sa rozrastalo cele mesto je to stare centrum... a myslim ze hovoris o tej novej fontane s nazvom Metamorfózy. Su na nej napisane mena slavnych rodakov z liptovskeho mikulasa... su to pekne pamiatky.. preto si ich fotia
fuj land.. to je uz len pajzel ... ale toto mi vadi, ze poliaci z nasho mikulasa robia polske mesto.. chapes, vsade samy poliak, ci je leto, ci zima.. no co uz, LM je lakave mestecko
@lucinka799 jemu by si teda moc verit nemala... kamarati naozaj nie sme.. a preco to pise na forum a nie do TS ?.. alebo preco mi to nepovie do oci ?.. lebo na to nema gule
no.. tesco je uz dostavane... a to centrum to je jasna... ale nebude to velke centrum.. akosi som sa dostala k zoznamu obchodov a ziadne veci typu new yorker, pink, house alebo crptwn necakajte
@38 no sak do toho centrum Jasna volako nik nechodi minule som tam bola a uplne prazdne to tam bolo a to nebol ani vikend normalne tyzden uf a ti predavaci uplne znudeni hh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@11 prid si precitat
@22 koho tym myslis akoze ?... s tou zubatou ?
@32 neviem,ci ste kamarati, to je mi, uprimne, jedno.. nechcem dirigovat, ale take veci si piste fakt cez "TS"
a stou POLANDlandiou mas upnu pravdu ...
@38 a ja som sa tesila na new yorker