Nie, ale chcel by som. Len ma odrádza to že ak by som si s dakým písal tak mi moja drahá rodina bude otvárať listy. Ale ak by niekto chcel, nebránim sa
teraz uz nie, ale kedysi ano a velmi casto. pisala som otcovi a sestre do zahranicia, kamaratkam, ktore byvali v inom meste...vzdy som sa tesila, ked mi prisiel list, je to super pocit. skoda, ze sa to takmer uplne vytratilo zo zivota ludi..uz ani pohladnice sa neposielaju tak ako kedysi...mam na to velmi pekne spomienky, milovala som pisanie listov a vypisovanie pohladnic....
anoooo, úplne som zbožňovala ten pocit, keď som otvorila schránku a tam list Nejaký čas sme si písavali s kamarátom listy, potom som mala penfriendku a pomaly mi to začína chýbať :/
listy sú superácke aj keď sme sa s niektorými ľuďmi stretávali osobne, niektoré veci sme si nestihli povedať a tak sme si ich zdieľali prostredníctvom listov...dobre sa čítali najmä ak si človek našiel parťáka, ktorý sa netrocháril len na pár stručných viet, ale vedel sa pekne rozpísať a to je hlavný kameň úrazu, prečo už u mňa listy veľmi nefungujú...ľudia zleniveli nielenže sa im nechce písať, ale nechce sa im dokonca ani len čítať :ehm: s blízkymi z druhého konca Slovenska si momentálne posielame aspoň pohľadnice na sviatky
ja som listy posielal len ženám ktoré som ľúbil ... boli až dve za celý život a bavilo ma to a tešilo ... náhodou je to pekná forma komunikácie a vždy som sa tešil keď som dostal aj spätný list ... je to veľmi pekné držať a čítať rukopis človeka na fyzickom papieri, páči sa mi to a vždy sa mi to páčilo a budem to robiť ak na to príde zase vhodná doba (niekedy)
písal som si listy s nejednou osobou, všetky osoby boli vyčlenené z istého dôvodu z môjho života, jedna sa vrátila, no nepíšem a ani nechcem už nikomu písať listy
ja som si písala s Lenou z Bieloruska ktorú som stretla v Bulharsku vo vlnách a mala rada draky a fantasy a posielali sme si fotky a strašne pekné listy mi písala a potom sa mi už nechcelo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Len mne osobne je ľúto že ja nie som veľmi na písanie listov, teda ja vôbec nič neviem písať, som na také veci úplný antitalent
...
@14
a ked som bol uplne maly, mal som taku fraju akoze. Ona sa po roku odstahovala prec a tak sme si pisali chvilu listy. A potom sme prestali