Nazdar, mam maturtine otazky , kde vsetky mam skoro vypracovane , no pri diagnostike PC siete a logickom riadeni som uplne strateny , nevedel by mi nahodouniekto pomoct?
a to si 4 roky chodil na nejaku elektrotechnicku skolu? to co si tam prosim ta pre boha robil? vsak na niektore otazky vie odpoved aj moj 13rocny brat..
potom skus preluftovat vysokoskolske skripta a materialy z nejakej skoly co si vyberes
(u nas na FEI napr. k sietam je predmet Komunikacne siete 1 a 2 a este nejaky derivat ... a k KLO, SLO Logicke systemy, ale lepsi je na FIIT - Princípy počítačového inžinierstva)
zdroje ako uloz.to, alebo cez google stranky predmetov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
(diagnostika pc siete) tie cervene neviem vobec , a tie ostatne som ako tak tak niekde nasiel ale niesom si isty
» scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/...
(logicke riadneie )
potom skus preluftovat vysokoskolske skripta a materialy z nejakej skoly co si vyberes
(u nas na FEI napr. k sietam je predmet Komunikacne siete 1 a 2 a este nejaky derivat ... a k KLO, SLO Logicke systemy, ale lepsi je na FIIT - Princípy počítačového inžinierstva)
zdroje ako uloz.to, alebo cez google stranky predmetov
@matwejo , vdaka