Určite by si sa to naučila Kľudne si nejaký pozháňaj, na začiatok hoci aj nejaký bazárový zachovalý kúsok
Ja som napr začala klasickým skateboardom, potom som tiež chcela longboard, ale objavila som mountainboard a dala som mu prednosť A chcem si kúpiť ešte aj freeboard
longboard nie je pripevneny na nohach nie ? to je len rovna dlha doska. freeboard je myslim aj s viazanim ale to by som urcite predtym zohnala len nejaky na pozicanie alebo tak lebo freeboardy stoja okolo 300 eur aj s tym viazkom. aspon co som naposledy pozerala.
@janehonda a inak...doska pripevnená k nohám nie je vždy výhra...ja som začala na klasickom skateboarde (je pravda, že nerobím žiadne triky, ja zbožňujem iba tú voľnosť keď sa na ňom bezcieľne vozím). Teraz keď mám mountainboard s viazaním, myslela som, že to bude ľahšie ako na klasickom skateboarde, ale je to horšie. Keď sa ti proste niečo prihodí na klasickej doske, jednoducho z nej zoskočíš, pri mountainboarde zatiaľ nemám natrénované rýchle vybratie nôh z viazania a častejšie sa s ním celá vyvrátim ako teda z neho zoskočím
@alisiatko hej longboard nie je s viazaním, je to dlhá doska ako si napísala...ale @handy sa pýtala na longboard. Longboard by sa mal dať zohnať aj nový okolo 100+..
@alisiatko hej, to sa stáva, že človek na to vyhodí prachy a potom to stoj..ale dá sa to predať cez bazár. Ja som napr tak kúpila ten mountainboard, bol jazdený 1x, proste úplne 100% stav, ešte aj fólia na ňom bola, nikde ani jedna ryha...chlapík na to proste nemal čas, stálo mu to doma a kúpila som to tak o 90e lacnejšie...
toto bolo moje prvé forumm.. na birdzi o longboarde..
fest bysom to chcela skusit..:/ lentunak niesu asi natoo ani cesty..:/ aleitak keby som sato mala ucit to asi fest nadlhoo ...:/jetotazke kedsom videla tie videa ale take video z holkami tie boli niiice..!
@bejak sak toto aj ja som videla tie dievciny aj mam par znamych co na tom jazdia a tiez na tom nechcem robit nejake triky chcem bezcielne jazdit po uliciach. V bratislave na to nie je vela ciest ale myslim si ze ked clovek hlada tak najde, velmi rada sa budem ucit longboardovat aj v sade janka krala
@15matka14 hej asi porozmyslam o tom nech mi to najprv niekto pozicia a potom si kupim nejaky seriozny a nie vyhodit peniaze a potom to nechat niekde hnit A ty si sa ucila sama na doske alebo si bola pod dohladom niekoho?
@handy ja som sa učila sama, keď som bola v ba. 2dni som pozerala nejaky skejtersky kanal a potom som ujovi ohlasila., že ideme niekde do obchdodu, idem si kupiť sk8 Ešte v ten deň som si kúpila nejaký najlacnejší čo mali v sk za 450...ešte v ten deň som sa na ňom pokúšala voziť okolo bytovky, potom som sa vozila v parku tam ako je líščie údolie...
@handy ze su super neni to v spanielsku v Madride ci to mi sibe.. neviem tojejedno.. ale uzasne boli ksk take veic naotm roboili jezis jabysomsa uz zabila natom uplne maju moj obdiv.. .. joo ajmne by stalo len tak jazdit natom .. no v sade janka krala no mohla si toto DD no jassne dufam zeje velky
@bejak sak toto hentie baby su proficky, dnes som si od nich pozrela dokument ten je fakt brutalny. Ale urcite za tym stoji vela driny a potu a dorananych kolien ale neustale hladam nieco adrenalinove a pritom pohodove a bicykel a korcule ma prestali uspokojovat Veeelmi veeelmi zacinam tuzit po tom najdlhsom longboarde na ktorom sa da tancovat nie je velmi na rychle ale hlavne pohodove jazdenie...ach jo! skoda ze setrim na dalsich tisicpatsto veci
tak ked som sa tam naucila korculovat naucim sa aj boardovat neni problem
@handy ejhato jaky dokument tocchem vidiet i jááá.. .. vedtoto kks ved to kymsa naucim sa mozno i zabijem.. D ale toze niesu tu cesty ani na korculovanie a pochybujem zeuz na ten longboard bysa daka nasla ataaka kde by ma nic nevyrusovalo! ... jo jasne.. jaradsje preistotu ani nezacinam setrit lebo keduz mam clkeom odst prachov miniem bud na oblecenie alebo toco prve uvidim ajeto psrostost..:/..
bože božee to tak uplne je super! jatocchceeem vsicko pretoze mnesapaci Spanielsko aj tamje surfovanie som videla torska ze? jezis ony suu vsetky taak uzasne bozee!:/ sito kuknem..@handy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
/ja som na skate antitalent,ved preto som sa na to vykaslala,ale jazdu na nom som zvladla,zvladnes aj ty/
Ja som napr začala klasickým skateboardom, potom som tiež chcela longboard, ale objavila som mountainboard a dala som mu prednosť A chcem si kúpiť ešte aj freeboard
fest bysom to chcela skusit..:/ lentunak niesu asi natoo ani cesty..:/ aleitak keby som sato mala ucit to asi fest nadlhoo ...:/jetotazke kedsom videla tie videa ale take video z holkami tie boli niiice..!
@15matka14 hej asi porozmyslam o tom nech mi to najprv niekto pozicia a potom si kupim nejaky seriozny a nie vyhodit peniaze a potom to nechat niekde hnit A ty si sa ucila sama na doske alebo si bola pod dohladom niekoho?
tak ked som sa tam naucila korculovat naucim sa aj boardovat neni problem
Celkom zaujímavý anagram