Napr. vcera vecer som siel busom domov z mesta. Nastupili 4 chalani, nejaki stredoskolaci. Velke gate, retazky, botasky a na hlavach riadne lopaty, ze aj usi mali pod nimi zakasane. Povedzme, ze to je ich vec, co maju na s
Co by si nemohol Mozes len treba trocha odvahy. Ale myslim ze to nie je taka vec aby si to nemohol ignorovat. Navyse, skus zainvestovat napr do plynovej pistole. Dneska ju nemas problem zohnat novu do 3 litrov. Je uplne legalna a maximalne ucinna. Navyse su to 100 percentne repliky, tj ich nerozoznas, a volnym okom uz vobec nie Ale to bol len priklad, ja osobne som si ju zaobstaral a som maximalne spokojny. Ked je treba, je pri tebe a dokaze poriesit vela veci. nehovorim ze s nou mas chodit a mavat s nou setkym pred ocami a robit gangstra (to by si potom bol jak oni ) ale v nutnom pripade ju mas pri sebe a ver ze pomoze. Tymto s teba nechcem robit nejakeho mafiana, ja len hovorim ze to je velice dobra poistka. A mas postarane. Ja som ju pouzil presne 2 krat, za 1.5 roka. A to ju stacilo iba ukazat, typci hned vedeli ze to nebude mat zmysel a vykaslali sa na to. A nebolo nutne ani strielat.
Samozrejme ze to nevyhovuje kazdemu, takze ak nechces, a neni si zrovna tazky bitkar, tak ty neostava nic ine len ignoracia ak nechces vyvolavat konflikt.
v tvojom profile je: Snazim sa brat veci trochu s humorom a s nadhladom. Ja tychto farerov neznasam. Ale smejem sa nad tym, ze robia zo seba blbou a frajerou. A vies kde skonci kazdy frajer? ......
Kasko, mam k nim podobny postoj. Na jednej strane ma vedia dobre vytocit, uz len ked ich vidim, na druhej s trane sa da na nich dobre pobavit, aki su hlupucki
myslím si že niektorí týto týpci sú už také "individuality" a "osobnosti" že by ti ten nos asi naozaj zlomili....ale ja si otvorím hubu keď sa mi niečo nepáči.
Ale no tak, o tie siltovky az tak nejde... v podstate je mi to ukradnute, co si daju na seba. Mozno im vecer svieti do oci poulicne osvetlenie, tak nosia siltovky.
Skor ide o to, co povedal aj Pershing363, ze uz ked vidim tak doobliekaneho cloveka, tak asi viem, co od neho ocakavat.
A teraz dufam, ze ma tu niekto riadne do.ebe, ze skatulkujem ludi
FO: neškatulkujes ludi, myslim ze vsetci maju rovnaky nazor na tuto skupinu obyvatelstva .. okrem ich samotnych, oni si myslia ze su nieco viac ako bezni smrtelnici ... ked si da clovek na seba o tri cisla vacsia galoty a lopatu na hlavu ako hovoris tak je pre "svoju" komunitu zaujimavy .. pre bezneho cloveka je skor vtipny a trapny, len si to neuvedomuje
ked som videl tohto blbecka, skoro som sa pomocil od smiechu
Fo ano presne co si to dovolujes takto skatulkovat ludi ale nieeee vtip...ved sam si povedal, ze nejde o to oblecenie ani o hudbu...
ja sama pocuvam hip-hop a mojich kamaratov by si mohol vidiet len v podobnom obleceni ale kedze ani jeden uz nema 15 tak vedia ako sa spravat...
takze nad tymito chlapcami co si vravia raperi sa zasmejem aj ja schuti aj ked keby mali v tych mobiloch nejaku kvalitu tak by sa dalo ale presne taky nastupili vcera do eliny a chlapec co mal fakt tych 15 isiel cez celu elinu a mobil na plne pecky a do toho si este tocil rehren no skoro som sa vypadla od smiechu z tej eliny...
Inak aj mna by veeelmi zaujomalo ako sa slusne poprosi aby niekto zatvoril p.cu to som este slusne nepocula ale celkom si viem predstavit ako by ti zacali huovat aby si stichol aj keby si mal 40 rokov...take teliatko to fakt pochopia az potom ked im niekto da nadarzku a vydrbka ich cez dvere a myslim , ze vobec sa nemusim bat, ze taketo nedokyslicene mozecky by ti zlomili nos ved to nema silu si ani je.aky na ksichte vytlacit
haha preco by som sa nepostavil . . . staci mat odvahu trochu svalov a hlavne ked pojde do tuheho mat zaloznu "zbran" a ako je zname najlepsia zbran na svete je a bude človek sam. . . . cize neake bojove umenie pripadne dve kombinovane a mozu byt aj 5 a budes sa z nimi hrat. . . a svaly same o sebe nesu nic ked nesi ohybny a rychly . ..
tak akoze co nasralo mna?????uplne ma dnes,resp. vcera,vytocila moja ucitelka tv......to je taka strasna a zakomplexovana zena,ze svoju dementnu povahu si musi vybijat na nas a skonci to tak,ze ja mam vyvrtnuty clenok a spoluziacka vyskocene jablcko.......
nemate na chlapcou ((10rokow cca setci dokopy) co sedeli v takom wlaciku co chodi cez mesto lopaty pusteny mobil sedeli a mali pusteneho rytmusa-temeraf ...a oni rapowali do toho cii wtipnee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Samozrejme ze to nevyhovuje kazdemu, takze ak nechces, a neni si zrovna tazky bitkar, tak ty neostava nic ine len ignoracia ak nechces vyvolavat konflikt.
Hm, dufam, ze na kazdeho raz dojde...
Become a ganxta yeah!
Hey nigga. Smažka look je záležitost minulý sezóny, teď to chce něco krutě vykůlovanýho. Je čas změnit imič, bratře.
» www.dfens-cz.com/view.php?cisloc...
Skor ide o to, co povedal aj Pershing363, ze uz ked vidim tak doobliekaneho cloveka, tak asi viem, co od neho ocakavat.
A teraz dufam, ze ma tu niekto riadne do.ebe, ze skatulkujem ludi
ked som videl tohto blbecka, skoro som sa pomocil od smiechu
mozno ste to uz videli a kto nie pozrite
A presne o takych blbeckoch pisem, ako je ten na youtube.
ja sama pocuvam hip-hop a mojich kamaratov by si mohol vidiet len v podobnom obleceni ale kedze ani jeden uz nema 15 tak vedia ako sa spravat...
takze nad tymito chlapcami co si vravia raperi sa zasmejem aj ja schuti aj ked keby mali v tych mobiloch nejaku kvalitu tak by sa dalo ale presne taky nastupili vcera do eliny a chlapec co mal fakt tych 15 isiel cez celu elinu a mobil na plne pecky a do toho si este tocil rehren no skoro som sa vypadla od smiechu z tej eliny...
Inak aj mna by veeelmi zaujomalo ako sa slusne poprosi aby niekto zatvoril p.cu to som este slusne nepocula ale celkom si viem predstavit ako by ti zacali huovat aby si stichol aj keby si mal 40 rokov...take teliatko to fakt pochopia az potom ked im niekto da nadarzku a vydrbka ich cez dvere a myslim , ze vobec sa nemusim bat, ze taketo nedokyslicene mozecky by ti zlomili nos ved to nema silu si ani je.aky na ksichte vytlacit
"hip hop je moj život" "som nový eminem " a napodobne.. strašne drsne faces,na kt to je vidiet že strašne sekaju formu, gangstas from new york
škoda že podla tychto typkov,(vačšina do 15rokov) si ludia tvoria mienku o hip hope..