bola som na lyziarskom a spoznala som tam strasne pekneho chalana...samozrejme aj moya kamaratka bola doneho tez zalubena ..on si vybral ju pretoze bola krajsia ale aj to olutoval..nakoniec sa rozhodol pre mna..a moja kamoska bola stale do neho ale mala a
loobi ma este odpadnem...preboha sa zobud...chalan si chcel len uzit a bolo mu jedno s ktorou ci s tvojou kamaratkou abo s tebou...hlavne aby sa mohol potom chvalit co s kym a kde robil...poznam par ludi z okolia co to este stale robia ale ja v tom nevidim nejaku buducnost...
ano urcite ta lubi a budete spolu stastny do konca zivota
preboha sa zobud...mas 13 a si sprosta ako 8 rocna a menej...tie vyrazy ze ona je do neho a ja ho chcem tak to je uz vrchol...toto nema nic spolocne s laskou
pýtaš sa rovnakú hlúposť, ako keby som sa ja spýtala, či ma ľúbi môj spolužiak, ktorý mi chcel do vlasov dať mŕtvu myš
samozrejme, že ťa neľúbi (aspoň väčšina chalanov by tak nečinila, pokiaľ by to neboli princovia z rozprávok ), vzhľadom na jeho vek a situáciu. chlapec si asi chcel len užiť, nič viac, nič menej.
milujem tie take prvé pocity, pocity niečoho nového ako je laská...presunula som sa do 8 ročníka na zakladke
ohľadom tvojho prípadu....ja by som mohla kašľať chlapca, ktorý ma o mňa záujem len preto, lebo nemá čo robiť, neviem prečo si išla vôbec za ním...prečo on neprišiel za tebou...a keby ta tvoja úžasná kamoška bola naozajsnou kamoškou tak by ti nešla po ňom..
lyžiarak prešiel...prejde aj láska
koniec
Najprv sa môžem schuti zasmiať na úžasnej životnej láske , ktorá nevyhasne a potom príde pán psychológ a v príspevku @3 ukáže svoje sociálno-veštetcké znalosti .... Ešte pár takých by to chcelo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
xixi...
preboha sa zobud...mas 13 a si sprosta ako 8 rocna a menej...tie vyrazy ze ona je do neho a ja ho chcem tak to je uz vrchol...toto nema nic spolocne s laskou
samozrejme, že ťa neľúbi (aspoň väčšina chalanov by tak nečinila, pokiaľ by to neboli princovia z rozprávok ), vzhľadom na jeho vek a situáciu. chlapec si asi chcel len užiť, nič viac, nič menej.
ohľadom tvojho prípadu....ja by som mohla kašľať chlapca, ktorý ma o mňa záujem len preto, lebo nemá čo robiť, neviem prečo si išla vôbec za ním...prečo on neprišiel za tebou...a keby ta tvoja úžasná kamoška bola naozajsnou kamoškou tak by ti nešla po ňom..
lyžiarak prešiel...prejde aj láska
koniec
Najprv sa môžem schuti zasmiať na úžasnej životnej láske , ktorá nevyhasne a potom príde pán psychológ a v príspevku @3 ukáže svoje sociálno-veštetcké znalosti .... Ešte pár takých by to chcelo