no tak mne sa to nepáči, je to otravne ked mi nejaky z takych firiem nukaju popod nos vone a hovoria ako ich slavny ludia "pouzivaju" alebo ako komu "pomohli".... ale ak rada rozculujes ludi tak do toho.... vsetko stoji za vyskusanie
@kathy151 je to MLM. ak vies predavat dobre a vnucovat sa tak mozno sa vysplhas v rebricku na to uplne spodne auto.. ale akonahle nebudes vykazovat predaje, mozes mu zakyvat
Je to MLM a jeden kamarát (bývalý...) to predáva... Odkedy s tým začal, absolútne s ním nie je reč, každá jedna debata skončí pri tom, že mi začne zas a znova ponúkať ich produkty
Čo sa týka kvality produktov, sú prírodné a akože sú ok (aspoň tie dva čo som vyskúšala - zubná pasta a sada čistiacich pleťových produktov), ale nič ohurujúce a na tú cenu už vôbec nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Čo sa týka kvality produktov, sú prírodné a akože sú ok (aspoň tie dva čo som vyskúšala - zubná pasta a sada čistiacich pleťových produktov), ale nič ohurujúce a na tú cenu už vôbec nie