MAM ROCNY VZTAH S 38 ROCNYM CHALANOM. JE TO VZTACH V KTOROM SA AKO SA VRAVI NEHRA O FAZULKY. BERIEME HO VAZNE, PLANUJEME BUDUCNOST, DETI,,,,, VSETKO KALPE AKO MA. ASI PRED POL ROKOM SOM ALE STRETLA JEDNEHO CHALANA KTORY MA 28R. (nejde tu o pubertakov) A S
ja by som ti radila zostat s tym co mas rocny vztah....mas istotu, ze ten 28rocny chce taky vztah ako ty? ze si budete tak dobre rozumiet?...ze to bude klapat?....a tak....a s tym ked uz sa poznate to je podla fajn....to moj nazor....
Ja ti najprv doporucim jedno: VYPNI SI CAPSLOCK!! A dalsia vec, mas 20 rokov, za dalsich 5 rokov ich mozes vystriedat X-Y, takze je asi jedno co spravis...
moj nazor je ze jedneho lubis a to toho 38 rocneho a ze ten mladsi sa ti iba zapacil.... pozri ked to s nim skoncis a zacnes si z druhym kde mas istotu ze vam to vydrzi a ze to bude lepsi vztah?? mysliet si mozes hoci co ale realita je ina... vies my ked si nieco predstavujeme idealizujeme to ale v realnom zivote sa ti ta tvoja predstava nemusi splnit... teda nie ze by som ti nepriala........jasne prajem ti aby si bola stastna ale musis sa rozhodnut sama... a vies ako sa hovori ze nenechaj niekoho kto ta lubi pre niekoho kto sa ti iba paci pretoze ten kto sa ti paci ta necha a ten kto ta lubil uz nebude (neviem presne ako to je ale dufam ze som podstatu dobre napisala ... rozmysli si co spravis...
@4 s tymto cholanom je to ine v tom, ze tu viem co su pohladenia a objatia.pre chalana s ktorym som rok to nie je dolezite, a chapem ho lebo niektore vztahy v ktorych sa casto rozprava: lubim ta, chybas mi, si ten naj,,,,sa rozpadnu skor ako tie v ktorych je to na druhom tretom mieste. ale ja potrebujem aby ma moj priatel objal hoci kedy ,,,, on to spravi len ked mu to poviem asi stoho uz vyrastol.
my za teba nerozhodneme, mozeme ti poradit, co by sme spravili my, ale je to tazke. nevieme poriadne aky mas vztah s 38nym, ked pises, ze s tym mladsim si vies predstavit krajsi.
lubit obidvoch, to je asi dost predcasne vyjadrenie, skor ide o to ze star. lubis, mladsi sa ti paci, mozno si zahladena, zamilovana,ale nelubis ho. si poblaznena, a preto sa ti zda s nim vsetko krajsie ale vies zamilovanost pominie, a moze to byt est horsie ako to mas teraz.
podla mna, si nevyzreta este, prepac, ale vidis, takto sa poblaznit, s moznostou straty vztahu. ak by si 38 milovala z celeho srdca, tak by si sa s tym 28 ani nestretla, alebo nestretavala viackrat, nedala moznost zamilovat sa...
asi ti v tom vztahu nieco chyba, hladas to u toho mladsieho, ale pozor, na zaciatku je to stale rozpravka, realita pride neskor, a moze byt neskoro...
ja by som sa na to vykaslal, nechaj to tak zatial, cas rozhodne, ak chces ostan s 38 a stretavaj sa s28 , je to svinstvo, ale ak chces nieco riesit a nevies ako, musis byt egoistka, isto sa nieco zmeni, pohlad na 38 alebo 28
#9 ano vyrastol z toho, ale ak toto beries ako problem, budes vzdy hladat niekoho, kto by ti mal davat taketo iluzie... realita je taka ,ze ste si na seba zvykli, lubite sa vsetko je ok, ibaze sa neobijmate.... ale chces niekoho kto ta obijme, a lasku len predstiera?? pripadne ze sa po case rozidete???
rozmysli si. myslim si, ze 28 je iba pobluznenie...a u teba sa buria hormony, ked si s nim...
@13 suhlas....myslim si tiez to iste a hlavne to ze ten 38 rocny uz nie je chlapcek a rozmysla trosku dost inak ako sa zda........je pre neho dolezite uplne nieco ine ako pre 28 rocneho chalana.......ten starsi riesi veci uplne inak a uplne inak sa pozera na svet... prepac ale podla mna sa s nim asi az tak dobre nepoznas aj ked ste spolu rok a zrazu ti pride iny?? to je hlupost... stale bol taky iba ty si ho videla chvilku inak ked si mala ruzove okuliare lenze tie zmizli a objavili sa u toho mladsieho no neviem ako dlho ti to zas vydrzi....
ja nechapem ako moze niekto po rocnom vztahu povedat zrazu, ze tento novy bude urcite lepsi, ked ho sotva poznas... ale beriem, no na dve strany sa nevyplaca hrat, musis sa rozhodnut sama, co chces naozaj
ver mi, ostaň pri tom prvom. keď ho opustíš kvôli mladšiemu,( nechcem aby to znelo divne, ale asi sa tomu nevyhnem) a uvedomíš si, že si zahodila ročný a dobre fungujúci, perspektívny vzťah pre akési poblúznenie...nebude sa to dať vrátiť späť.
no a potom, že vraj prečo som stále toho názoru, že v mojom veku si žiadnu poriadnu nájsť ani nemôžem...ale to je od veci... skrátka v takejto situácii som sa ja neocitol a pevne verím, že ani neocitnem...avšak ak by som už naozaj mal nejaký vážny vzťah, ktorý by mi klapal a neboli by tam žiadne hádky ani žiadne podobné nedorozumenia, tak by ma ani nenapadlo všímať si ako ženu nejakú inú okrem tej mojej... a keď tu vravíš, že ti v tom tvojom vzťahu chýba to, čo ti teoreticky môže dať ten druhý...tak výsledok mi ostáva taký, že si neúprimná voči tomu 38 ročnému mužovi...prečo mu narovinu nepovieš, že ti chýbajú aj prejavy lásky, objatia a pod.? každý vzťah sa zakladá predovšetkým na úprimnosti ale tak sa mi zdá, že z tvojej strany tam úprimnosť nie je ani len zrýchlika
@26 to ze potrebujem to vo vztahu co potrebujem som 38r povedala a hovorim mu to stale. v tom momente ma objime a zase nic, proste vzdy mu to musim povedat aby to spravil, a to ze je tento vztach bez kritickych miest tak to nemozem povedat, to nemoze povedat vlastne nikto o svojom vztahu pretoze ziadny vztah nie je dokonaly, preto musime byt tolerantny a chapavy voci tomu druhemu.
@28 ja viem máš pravdu... ale inak nič v zlom ale deti by som do vášho vzťahu nedával... veď chudák on sa nemusí ani dožiť ich dospelosti... lebo predpokladám, že práve teraz keď ešte asi študuješ nechceš otehotnieť...
@0tak...lubit oboch nejde...ked uz tak,toho 38rocneho lubis a do toho 28rocneho mozes byt max.zamilovana...
ja mam 36rocneho priatela,ale "chalanom" ho nenazyvam uz pekne dlho...
a co ti poradit???ja by som zostala s tym 38rocnym,lebo ho uz trosku poznas,a vies,co od neho cakat...nemozes ho dokonale spoznat nikdy,ale to nikoho...
aj tak si urobis podla seba,tot len moj cteny nazor...
No moja milá. Ja práve riešim niečo podobné. Ani nedokážeš pochopiť ako sa trápim. Ešte nikdy mi nebolo takto biedne. Mam priateľku 2.5 roka. A všetko nám krásne funguje ako má. Máme sa strašne radi. Ale začal som chodiť na VS externe. No a hneď na prvom stretnutí som sa zaľúbil do spolužiačky. Mali sme nejaké to vínko, potom sme sa krásne bozkávali, milovali, ale k sexu nedošlo. No ale nemáme 14 rokov. A ona ma tiež chalana 2 roky a je s ním šťastná. Lenže skončila rovnako namotaná ako aj ja. Ale zdá sa mi, že o málo menej, ale viem že určite. Trápime sa rovnako. Ani jeden sme nikdy partnera nepodviedli, a ani počas vzťahu nikoho iného nemilovali. A zrazu je tu obrovský problém. A bývame od seba strašne ďaleko... Ale píšeme si na internete celé ráno aj večer. Aj na seba stále myslíme. Obzvlášť keď som s mojou partnerkou ktorú milujem.... Tým ti chcem len povedať že mne ani tebe nie je pomoci. Len si uvedom, že ty to máš podľa mňa oveľa jednoduchšie. Si mladšia, a baba. Nájdeš si ďalšieho kedy chceš. Tak ak si si istá že ťa ľúbi aj ten 28 tak ho asi ber. Bo s 38 to bude len a len pravdepodobnejšie horšie. Ale to len môj názor...
Nehnevaj sa na mňa ale ako môžeš ľúbiť dvoch mužov naraz?!Myslím že na jedného si len zvyknutá a druhého ľúbiš...láska je len jedna a nikdy nemôže byť k dvom ľuďom...a ak ti smiem poradiť tak choď za tým s ktorým myslíš že budeš mať lepší vzťah,neoľutuješ...radšej niečo skúsiť a dať mu šancu ako zahodiť niečo čo mohlo naozaj stáť za to a potom si to roky vyčítať!Musíš to sama cítiť,ale ja viem presne čo prežívaš a pevne verím tomu že chceš dať tomu mladšiemu šancu,ale nechceš ani tomu druhému ublížiť asi...radšej ale ublížiť niekomu s kým si rok bola a nedokázal ti dať všetko čo potrebuješ,keby to dokázal tak by si niečo iné nehľadala a ani nestretla...skús to druhé,myslím že ti dá čo potrebuješ a na staré veci zabudneš...čo ty na to..??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Tak as rozhodni,bud alebo. Ale nie an obe strany, ak to chces risknut,tak to riskni.
Ale co spravis ak po dalsich 2 rokoch ,prijde niekto novy,idealnejsi??
Nikto nie je dokonaly,ale je to o tolerancii a vzajomnom porozumeni a to zda sa ty uz pri tom 38 rocnom nechces akceptovat,nasla si si lepsieho.
Hlavne by som sa zbavil pochybnosti a konencen si to v hlave urovnal.
lubit obidvoch, to je asi dost predcasne vyjadrenie, skor ide o to ze star. lubis, mladsi sa ti paci, mozno si zahladena, zamilovana,ale nelubis ho. si poblaznena, a preto sa ti zda s nim vsetko krajsie ale vies zamilovanost pominie, a moze to byt est horsie ako to mas teraz.
podla mna, si nevyzreta este, prepac, ale vidis, takto sa poblaznit, s moznostou straty vztahu. ak by si 38 milovala z celeho srdca, tak by si sa s tym 28 ani nestretla, alebo nestretavala viackrat, nedala moznost zamilovat sa...
asi ti v tom vztahu nieco chyba, hladas to u toho mladsieho, ale pozor, na zaciatku je to stale rozpravka, realita pride neskor, a moze byt neskoro...
ja by som sa na to vykaslal, nechaj to tak zatial, cas rozhodne, ak chces ostan s 38 a stretavaj sa s28 , je to svinstvo, ale ak chces nieco riesit a nevies ako, musis byt egoistka, isto sa nieco zmeni, pohlad na 38 alebo 28
rozmysli si. myslim si, ze 28 je iba pobluznenie...a u teba sa buria hormony, ked si s nim...
ked tu uz pises nejaky nazor stoj si za tym, lebo podla toho, je tvoja tiez jebnuta...
mozno preto ze je s tebou....
nic v zlom, ale taku poznamku si si mohol odpustit
Podla mna len zatuzila po zmene,tot fsio. takze suhals s tommym
ale ja som raz riskla tiez jeden dlhy vztah, koli niecomu, co sa k tomu ani len nepriblizilo,no nic uz...poucila som sa...
ja mam 36rocneho priatela,ale "chalanom" ho nenazyvam uz pekne dlho...
a co ti poradit???ja by som zostala s tym 38rocnym,lebo ho uz trosku poznas,a vies,co od neho cakat...nemozes ho dokonale spoznat nikdy,ale to nikoho...
aj tak si urobis podla seba,tot len moj cteny nazor...