Lubim Ho,veelmi Uz od leta,laska na prvy pohlad...Problemom je veek a paar veci este,malickych...chcem ho,kazdy vravi zabudni na neho,neje pre teba,mas na lepsieho a tak..ale ja chcem jeho...
ajoj. presne viem co citis. zazivam nieco podobne. lubim chalana s ktorym som dobra kamaratka, ale on neciti to co ja. neviem sice, ze kolko rokov mas ty a kolko on, ale myslim si, ze vek v laske nehra ziadnu ulohu a ak sa dvaja naozaj lubia vek je tou najmensou prekazkou. a vie on o tom co k nemu citis? ak nie mohli by ste nadviazat kontakt a mozno sa casom stanete par... a to, ze ti vsetci vravia zabudni nanho nerob, je to to najhorsie co mozes spravit
ja mam presne taky isty problem... ...a kamarati mi vravia too iste..ale ked to sa neda....len tak z dna na den na to zabudnut...a niekedy si to aj poviem, ale zbadam ho znova a sme zase tam kde sme boli...ach jaj
jaaaaaj ludia..nemate na mna... ...ja som zalubena uz dlhych 8 rokov!! ......a sakra je to ako vecny bacil...nesce a nesce zo mna prec!ale nejako som sa stym naucila zit....a mozno som zalubena len z rutiny...moze to tak byt???hmm..ked budete vediet,tak mi napiste ....diik
Nepočúvaj ostatných!! ver sebe !! a tomu čomu veríš ty sama...tiež som raz počúvala ostatných...a predsa som zistila že to bola hlúposť...keby ich nepočúvam,mohla som ho mať nikdy nevieš či aj on ľúbi teba... VER SI!! veľa štastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja strasne lubim isteho typka zo ziliny aj on mna ale nas vztah nikdy asi nebude fungovat bo je rozdiel vo veku a dialke....
a este ma moc prace...
ale ja nanho nedokazem prestat mysliet co mam robit???
naserte sa a napiste smsku, mam ta rada viac ako si myslis
alebo
citim k tebe nieco ovela viac ako k inym kamaratom
proste napiste sms,
dajne to jasne najavo a cakajte na nasledky
ak bude mat podobny nazor, budete rady
ak vas odmietne, zabudnete rychlo a lahko
(VERTE MI, OSOBNA SKUSENOST moja 'laska' trvala viac nez 3 roky, nedokazal som vnimat nic, ani nokoho, iba ju
potom som sa nasral, napisal jej v sms co k nej citim
ona napisala ze ma vzdy brala len ako kamarata, a ze tak to aj zostane
a odvtedy som na nu nemyslel
ZARUCENE ! FUNGUJE TO A POMAHA, INE RIESENIE NEEXISTUJE