Ahojte...viem ze je to odo mna uplne hnusne ale je to fakt zlozite. Raz som chodila von s jednym kamaratom, ktory bol ku mne velmi mily (neskor ku mne aj nieco citil) a chodila som s nim von napriek tomu, ze som mala chalana (ano ibaze takeho ktoremu sta
no jasne, citala som ako pise ten chalan... ale suhlasim s tym, preco nie? kazdy ma svoj nazor a kludne nech mi nadava..aj tak ho chapem a sama mam chut si ponadavat na seba.. ty si to cital? co na to hovoris?
@1 áno on bude mať zase námietky ohľadom veku a somariny......... to si viem živo predstaviť......ale neber to vážne....je aký je heh........a čo sa týka toho príspevku.....no mne sa stalo niečo podobné....a s tým chalanom som sa nerozišla lebo som si myslela že si neičo spraví a že mu strašne ublížim a je to najlepšie pre mňa čo môže byť...... nebola to pravda.......a ten kamarát mi je niečo viac ako kamarát ale nič viac tam nieje...... proste spolu byť nemôžeme....... u teba je to môžno iné...... ty musíš vedieť čo spraviť....prajem veľa šťastia v rozhodovaní
bud s tim koho mas naozaj rada... co ti brani byt s tim tvojim dobrim kamaratom nieco viac? hmm? ak nic tak neviem na co cakas, ak ta chce tiez tak velmi, a aj ty ku nemu nieco citis tak neviem na co cakas
cacika1 velmi dakujem.. a co mas teda s tym kamaratom co je viac ako kamarat, ale nieste spolu? ja neviem co robit, ale urcite viem ze chcem byt s niekym koho lubim. Ale sklamat niekoho? To nieje moj styl.. predsa toho vela nemam "odskakane" za co sa nehambim lebo nehram preteky o to kto ma viac sklamani za sebou, ale nechcem sklamat..no viem ze jedno z toho urobit musim...
OMG ano si sprosta pretoze chodit s chalanom z lutosti je fakt sprostost... by som si dal poriadnu po papuli keby zistim, ze nejake holka so mnou chodi zo sucitu, radsej budem sam ako pes ako mat priatelku ktora je so mnou zo sucity.
Cim skor tym lepsie sa rozid s tym kamosom co ho tahas za nos a ked chces tak to riskni s osudovym kamaratom ci ako si ho nazvala.
@8 no s tým kamarátom nemám nič len sa stretávame.....väčšinou sami.... len tak von pokecať..... ale viem že nikdy s ním nebudem dobrá kamarátka a ani nič s ním nebudem mať..... máš to dosť ťažké ti poviem........
chavez omg ja viem.. ale nieje to len cisto zo sucitu... pretoze za ten cas co som bola sama som sa stretla s par chalanmi a s nikym som si nerozumela ako s nim..a bola som dost dlho sama a kazdeho som aj tak nechcela len preto ze som chcela toho "osudoveho" ale tak co som sa mala zblaznit ked ma nechcel? tak som to riskla a skusila s tymto ked som si s nim ako tak rozumela...ibaze ten kamarat sa objavil po dlhsej dobe a tak stacilo ist raz von a vidis.. asi som klamala samu seba ked som si hovorila ze som stastna vo vztahu ktory mam..
@14 no vlastne hej mala som ho radšej........ ja ho mám stále rada....ale tak čo som zmierená že nič z toho nebude som rada keď som s ním niekde....to je všetko...... ja ti vážne neviem poradiť......ale tebe by to mohlo výjsť s ním........ tak to skús .....možno budeš ľutovať a možno budeš šťastná
@16 ja neivem tak ak ho opustíš tak mu povedz že ho máš veľmi rada a že ťa to mrzí ale že nemôžeš byť s niekým koho neľúbiš a ani nikdy nebudeš...a že chceš aby ste boli kamaráti a ďalej sa aj stretávali ............. nič iné ma nenapadá
po 1: nie si strasne hlupa. Tento problem ma isto mnoho bab, ale Ty mas tu odvahu hodit to sem na birdz do fora a znasat vsetky klady a zapory toto kroku Ine baby ani netrapi svedomie...
po 2: s dvomi naraz chodit (a rozhodujuce je spavat) je nemoralne a neeticke, sama citis ze by si sa mala rozhodnut iba pre jedneho
po 3: predstav si oboch v buducnosti, spolocnu domacnost, kto by bol lepsim otcom Tvojich deti - pozoruj rodicov - a vyber si toho chalana s ktorym si budes mat aj v 50tke co povedat...
po 4: tomu "zvysnemu" povedz, ze ostavate ako dobri kamosi (ak to dokaze prijat), ale na lasku zabudnete
holyknight dakujem.. a vies co? ktovie no mozno by ma polrocna pauza uz zabila, mozno si zasluzim uz celozivotnu alebo ja neviem... nemala som vela chalanov a to prave pre toho kamarata, ku ktoremu city nemozem vymazat nech sa snazim ako chcem.. nemala som rok chalana a vzdy len z toho dovodu, ze som zacala porovnavat a aj tak som myslela len na neho a tak som viac nepokracovala v prechadzkach, ktore by viedli niekam do vztahu. Vidis a ked teraz skusim vztah, objavi sa aj on..
warcraft ja som pica? tak ty si kokot ale aj tak dik za koment.. ze si sa unuuval... a znasilnit a dobit? tak teba vykastrovat a opiect... opiect ale nie celeho
m1k3 dakujem ti taktiez co si napisal no asi sa to uz vyriesilo.. je to cele zlozite a ten kamarat nevie co chce...skoda vsak ze ja to viem..ale naozaj dik
no..proste sa to vcera vyriesilo a kamarat nechce zasahovat do vztahu ktory by som bola ochotna pre neho ukoncit. On nevie co chce (alebo co bude.. ale to nevie nik) a proste sa boji. Takze mam chalana, mala by som sa tesit!!! ...a uz len sa do neho nejak zalubit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a bud s tym kamosom ktoreho lubis a z hentym sa rozidi
ja si myslím, že by si mala byť s chalanom do ktorého si zaľúbená a neťahať všetkých za nos. Aby si to potom neskôr neoľutovala.
Cim skor tym lepsie sa rozid s tym kamosom co ho tahas za nos a ked chces tak to riskni s osudovym kamaratom ci ako si ho nazvala.
po 2: s dvomi naraz chodit (a rozhodujuce je spavat) je nemoralne a neeticke, sama citis ze by si sa mala rozhodnut iba pre jedneho
po 3: predstav si oboch v buducnosti, spolocnu domacnost, kto by bol lepsim otcom Tvojich deti - pozoruj rodicov - a vyber si toho chalana s ktorym si budes mat aj v 50tke co povedat...
po 4: tomu "zvysnemu" povedz, ze ostavate ako dobri kamosi (ak to dokaze prijat), ale na lasku zabudnete
vsetko dobre
V tomto pripade spavat, resp. "chodit", akoze randit iba s jednym chalanom - proste mat jedneho frajera