a ma chalana teraz? ak nema, tak si myslim, ze ak si s nou nadalej v kontakte a uz si jej raz povedal, ze sa ti paci, tak si to isto pamata a nemusis nic vraviet, tym, ze budes k nej pozorny a mily a bla bla bla bude aj bez nejakych reci vediet, ze je to z tvojej strany otvorene pre vztah. a nepises nic o tom, ako sa sprava ona - ak ta ma v prdeli, tak je jedno, co jej povies...a ak ma stale chalana, tak je to este viac jedno a nic jej nevrav.
To je také zlaté, keď si predstavím, že by nejaký chalan takto o mne rozmýšľal...
Teraz ma napadlo, že by si to možno aj ona takto povedala. A už len preto sa asi nemáš čoho báť a môžeš jej to normálne povedať, pretože keď sa dlhšie poznáte a má aspoň trocha rozumu, určite ti nepovie nech jej dáš pokoj a nikdy sa jej neukazuješ na oči
- urcite jej hned nepchaj jazyk kdekade, proste izi
- ked budes s nou venuj sa jej na 100%, usmievaj sa aj ocami
-- prosim ta hlavne jej hned nehovor MILUJEM TA, ak si nebudes isty ze nezdrhne po takejto vete, staci ked to povies v naznakoch == my si rady domyslame, a nie je nist lepsie ako rozne naqznaky ktore mozeme rozoberat s nasimi kamoskami a spriadat rozne scenare
a posledna rada - VOBEC MA NEBER VAZNE, UROB TO CO POKLADAS ZA SPRAVNE A PRIRODZENE V DANEJ CHVILI
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A asi normalne, chodievaj s nou chvilu von a povedz jej, ze je preteba viac nez kamaratka, neviem co vioac treba.
urcite sa nevyjadri cez ICQ, FB alebo pomocou pokecu, ci sms ... pekne z očú do očú najlepsie, ak vystihnes prijemnu atmosferu
Teraz ma napadlo, že by si to možno aj ona takto povedala. A už len preto sa asi nemáš čoho báť a môžeš jej to normálne povedať, pretože keď sa dlhšie poznáte a má aspoň trocha rozumu, určite ti nepovie nech jej dáš pokoj a nikdy sa jej neukazuješ na oči
@hnisavica nejaky chalan je do teba zalubeny, check this out!
- ocekuj si ci je volna uz
- potom ju zavolaj von
- bud gentleman, na to my baby staaaasne letime
- urcite jej hned nepchaj jazyk kdekade, proste izi
- ked budes s nou venuj sa jej na 100%, usmievaj sa aj ocami
-- prosim ta hlavne jej hned nehovor MILUJEM TA, ak si nebudes isty ze nezdrhne po takejto vete, staci ked to povies v naznakoch == my si rady domyslame, a nie je nist lepsie ako rozne naqznaky ktore mozeme rozoberat s nasimi kamoskami a spriadat rozne scenare
a posledna rada - VOBEC MA NEBER VAZNE, UROB TO CO POKLADAS ZA SPRAVNE A PRIRODZENE V DANEJ CHVILI