čo pre vás znamená táto fráza? poviete ju v pohode, aj keď to ešte vnútorne tak nepociťujete alebo si na to dávate veľký pozor a poviete to len jednému človeku, ku ktorému to už naisto cítite alebo nejaká tretia možnosť?
hovorím to obvykle najmenej mesiac po tom čo som to vnútorne začal pociťovať tak veľmi že popri tom pociťovaní nie som schopný normálne premýšľať a fungovať.
lebo sa to zdá byť nesmierne otravný a nepríjemný oznam a oznamovanie otravných a nepríjemných vecí sa odjakživa snažím odkladať čo najdlhšie ako viem.
Ziadne slová nedokáže vyjadriť prežívanie, energiu nazvy to jak chceš, pravdu... čiže...neni tu ziadny zmysel to použivať ... ak niekoho lubiš objím ho, pomôž mu nezištne a pod.
hej, aj kamaratke to viem povedat, ale asi len jednej ale ona pochopi, ze len tak kamaratsky myslim.
ale co sa tyka vztahu, davam si pozor, potrebujem nejaky cas, aby som si to uvedomil a potom nejaky cas, kym to dokazem povedat
Ja to často používam ako náhradu za "mám rád", napríklad "ľúbim zimu", ale mám strašný problém povedať to inej osobe. Asi nikdy som také nepovedal nikomu z rodiny... vlastne, som si tým úplne istý, že som to nikomu z nich nepovedal, aj keď mám veľmi rád svoje sestry... Aj tej, ktorú ľúbim najviac, som to strašne dlho nevedel povedať a nakoniec som to spravil len preto, že už nezostávalo veľa možností, kedy jej to budem môcť dať vedieť.
Ale je to dost vazne povedat to, predtym som mala frajera pol roka a on mi povedal ze ma miluje a ja som nevedela povedat ani ze lubim, lebo proste niiie! Takze len tak by som to nepovedala kym by som s nebola uplne ista
no, dvom muzom som to zatial...a rodine
a aj kamosom vramci situacneho humoru, ale oni vedia ze ja to v podstate myslim vazne, len nie az tak ako smerom k frajerovi, proste viete co myslim dpc
Povedala som to 3 ľuďom a všetkých trocha svojim spôsobom ľúbim doteraz, aj keď s jedným z nich už strašne dávno nie som v kontakte každého inak samozrejme a každý má svoje miesto, nie je to ekvivalentné, keď poviem "ľúbim ťa" frajerovi a keď dakomu inému
Ja to viem povedať človeku aj po par dňoch poznania sa, ale len kvôli tomu, že mám v citoch v tomto jasno... povedala som to dvom ľudom a mame... s jedným som chodila 4 roky, s druhým teraz dva.. ak som to povedala niekomu inému, bolo to zo srandy, z manipulácie alebo som bola opitá... alebo to môžem povedať v tom zmysle, že ľúbim vás ľud birdzovský aj ked ste kokoti... lebo proste láska voči človeku musí byť, prírode, a tak... Láska je všade
poviem to len keď to tak cítim. a ja osobne partnerke hovorím skôr "milujem ťa" "ľúbim ťa" poviem rodičom a dobrým kamarátom. je to síce tiež silný druh náklonnosti, ale milovať je pre mňa osobne silnejšie, tak to rozlišujem
poviem to aj kamarátke/kamarátovi a tak..je iné také to kamarátske/rodinné ľúbenie, ako to partnerské..
keď ide o partnerský vzťah, tak to tomu človeku poviem, až keď to skutočne cítim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
lebo sa to zdá byť nesmierne otravný a nepríjemný oznam a oznamovanie otravných a nepríjemných vecí sa odjakživa snažím odkladať čo najdlhšie ako viem.
Ale asi by som mohol a mal.
ale co sa tyka vztahu, davam si pozor, potrebujem nejaky cas, aby som si to uvedomil a potom nejaky cas, kym to dokazem povedat
pre mna je zas milujem ta take..neviem...uprednostnujem namiesto toho ze lubim ta.
a aj kamosom vramci situacneho humoru, ale oni vedia ze ja to v podstate myslim vazne, len nie az tak ako smerom k frajerovi, proste viete co myslim dpc
"milujem" poviem na mnohé veci, "ľúbim" len jednej osobe (max ešte rodinným príslušníkom, no to moc nezvyknem)
tak isto ako keď poviem ,,mám ťa rád,, len ak mám rád, ak nemám nepoviem nič
@tangerina A mne keď myslíš, že spím!
keď ide o partnerský vzťah, tak to tomu človeku poviem, až keď to skutočne cítim...