Uvediem vas do problemu: Chodila som s jednym chalanom (XY), ktory sa mi prestal ozyvat. Nevedela som, co sa deje, tak som zavolala jeho kamaratkovi (R), ktory bol uplne uzasny, ubezpecil ma, ze aj ked XY to chce skoncit, vsetko bude v poriadku. R presvie
ale on je prec.nemozem ist za nim, nemozem mu zavolat...mam to riesit cez spravy s tym, ze ak bude nachciapany (alebo aj ked nebude) bude sa spovedat XY? neviem...bojim sa
Bud s nim kamaratka ale podla mna by si sa nemala nanho viazat.Vies som chlap a mam trocha inaksie rozmyslanie ako dievcata.Poyorne citaj:
On ma uz vela rokov a raz sa bude chciet aj ozenit(vacsinou sa zenia muzi do 30 rokov) a co spravis potom?Ty budes mat 18 a cely zivot pred sebou a budes sa chciet vydavat tak skoro?vravis si ze on pocka na teba kym ty dospejes?
Dobre ale je tu dalsi problem:
Muzi po 30 maju problem potom spravit partnerke babetko.Vies lebo najlepsie roky na splodenie su prave do 30 rokov pre muza.
A ked sa vam to aj tak podari tak je tu znova dalsi problem...
Bude si dobre rozumiet tvoje dieta ked bude mat 20 rokov so svojim otcom ktory bude mat v tom case 50 rokov? Podla mna vobec nie pretoze uz bude stary......Vravim z vlastnej skusenosti....
Co z toho teda vypliva?
Uzivaj si zivot ved mas malo rokov.Vies kolko este stretnes uzastnych chlapov ako je tento v zahranici. ver mi a ozvi sa niekedy ako si sa rozhodla.....Dufam ze spravne.papa
ja ani tak k teme ako k tomuto poslednemu prispevku ze...
poznam chlapca asi 10rocneho kt rodicia su dost stari (presny vek nie je taky podstatni proste okolo 45) a maju len 1 dieta - jeho...vela ludi v jeho rodine uz zomrelo (stryko babka dedko ...) a on sa stale len boji ze na nieco ochorie a zomrie aj on pretoze vsetkym okolo neho sa to deje...podla mna je to strasne ked uz ten maly chlapec chudak place ze sa cely den nemoze vykakat tak umrie ...
preto si myslim ze ludia by mali mat deti pokial su mladi a plni energie a nie az ked uz im kadeco je lebo potom chuda dieta ma dost naprd detstvo ked vsetci okolo su len stari...
jednak mu v neskor vobec nebudu rozumiet a ani nebudu vediet poradit vo vela veciach pretoze uz jednoducho nebudu mat prehlad...
Nevie sam.asi mesiac, dva.Povodne mal ist do Tal.ale nastastie pre mna je len v CR a to v Ostrave, cize mozno este pocas toho mesiaca dobehne dom. Velmi sa na neho tesim a viem, ze aj on na mna, bo mi uz pisal.
Brnec:asi mas pravdu. Ked ale on vobec nevyzera na tie svoje roky...ach jaj.Ale tiez pravda.Nebudem ho brzdit
lubite sa a to je hlavne..nemysli hned nato ze co bude za dva roky ci kedy..do vtedy sa toho moze tolko zmenit..vobec nesuhlasim s tym co napisal Brnec..a inak ja nemam ani 20 a rodicia maju viac nez 50 a co teraz?zastrelim sa?nie su o nic horsi nez keby mali 40..zalezi na cloveku a nie na tom kolko ma rokov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
naozaj
a s vekovým rozdielom sa netráp. Vieš ludia su rozni.. Názorovo aj psychikou.
Niektorí tvrdia že aj tri roky su príliš velký rozdiel...
Niektorí to vedia pochopiť.. Ja mám napr 9 rokov rozdiel, sme spolu 9 mesiacov a všetko klape...
Chod do toho
On ma uz vela rokov a raz sa bude chciet aj ozenit(vacsinou sa zenia muzi do 30 rokov) a co spravis potom?Ty budes mat 18 a cely zivot pred sebou a budes sa chciet vydavat tak skoro?vravis si ze on pocka na teba kym ty dospejes?
Dobre ale je tu dalsi problem:
Muzi po 30 maju problem potom spravit partnerke babetko.Vies lebo najlepsie roky na splodenie su prave do 30 rokov pre muza.
A ked sa vam to aj tak podari tak je tu znova dalsi problem...
Bude si dobre rozumiet tvoje dieta ked bude mat 20 rokov so svojim otcom ktory bude mat v tom case 50 rokov? Podla mna vobec nie pretoze uz bude stary......Vravim z vlastnej skusenosti....
Co z toho teda vypliva?
Uzivaj si zivot ved mas malo rokov.Vies kolko este stretnes uzastnych chlapov ako je tento v zahranici. ver mi a ozvi sa niekedy ako si sa rozhodla.....Dufam ze spravne.papa
poznam chlapca asi 10rocneho kt rodicia su dost stari (presny vek nie je taky podstatni proste okolo 45) a maju len 1 dieta - jeho...vela ludi v jeho rodine uz zomrelo (stryko babka dedko ...) a on sa stale len boji ze na nieco ochorie a zomrie aj on pretoze vsetkym okolo neho sa to deje...podla mna je to strasne ked uz ten maly chlapec chudak place ze sa cely den nemoze vykakat tak umrie ...
preto si myslim ze ludia by mali mat deti pokial su mladi a plni energie a nie az ked uz im kadeco je lebo potom chuda dieta ma dost naprd detstvo ked vsetci okolo su len stari...
jednak mu v neskor vobec nebudu rozumiet a ani nebudu vediet poradit vo vela veciach pretoze uz jednoducho nebudu mat prehlad...
Brnec:asi mas pravdu. Ked ale on vobec nevyzera na tie svoje roky...ach jaj.Ale tiez pravda.Nebudem ho brzdit
Fragile. : haluz, el-pucchiniho nahodou poznam a pripada mi uplne normalny.mozno aj viac ako normalny