Priznám sa že mne nechutia také klassické jedlá stredoeurópskej kuchyne ako rezance s makom opekance, ani slíže z tvarohom. Lebo tam neni žiadne maso len sacharidy
Zato všeliake ázijské alebo severské recepty kde sú maso alebo ryby dochutené cukrom, medom, karamelom alebo lekvárom mi veľmi chutia.
ako hlavny chod nie. dezerty ale mam rada a priznam sa, ze obcas (tak raz za 1-2 roky) ma chyti chut na makove sulance ale inak haluze ako ryzovy nakyp, zemlovka a podobne.. ee
Nie. Ked som hladny a chcem sa najest tak nic sladke. Iba ak ako dezerd alebo len tak zajest palacinky strudlu alebo nejaky kolac. Mam ich rad ale nedokazem ich zjest tolko aby som sa najedol.
ľúbim všetko sladké okrem cukrovej vaty a tureckého medu, koláče sú topka.... ale ako hlavné jedlo uprednostním mäsové, zeleninové alebo syrové, ak sladké, tak výnimočne palacinky, žemľovku alebo ryžu na mlieku s kakafkom a škoricou
Napríklad teraz som z nedele dojedol zvysne meso z kurata a k tomu som si spravil za hrst cestovin, pohoda,aj na dva dni jeto jest. Teoreticky aj na tri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Zato všeliake ázijské alebo severské recepty kde sú maso alebo ryby dochutené cukrom, medom, karamelom alebo lekvárom mi veľmi chutia.