Chodíme spolu do triedy,cez hodinu sa na mna pozerá,
jeho kamoši my už asi 3krát povedaly že nech sa s nim porozpravam. Ale sa bojím že ma vysmeje veďaj oni si mohli robiťiba srandu...........................čo mam robiť?
onicom, to je onicooooom to je stale otom istom, gramatici by sa mali uvedomit. uz to je trapne a povrchne. kto ma citat stale dokolecka tie iste sproste komenty o gramatike. dakomu nejde matika dakomu dejepis a dakomu nejde gramatika a svet sa teraz nezruti ...
@Dconan čo sa týka gramatiky s tebou nesúhlasím.Je hanbou keď mladý človek slov.národnosti píše spôsobom ako v tomto pripade.To že je niekto sprostý z matiky alebo z dejáku na texte nevidíš, ako keď je sprostý zo slovenčiny.A upozorniť na nedostatky je podľa mňa, veci prospešné.
@9@Dconan sorry kámo, ale pokiaľ mi dotyčný(á) neukáže papier od doktora s diagnostikovanou dyslexiou, budem to brať ako prejav intelektuálneho defektu jeho(jej) osoby...
áno, pre jednu chybičku sa svet nezrúti... ale pokiaľ niekto píše ako debYl, a má chyby pomaly v každom druhom slovíčku, je myslím na mieste upozorniť gramatika je v písomnom prejave dosť podstatná vec... vec, na základe ktorej si o tebe spraví mienku nemálo ľudí (a ja sa k nim pridávam)...
pokiaľ nechceš svoj život stráviť pri lopate, myslím že je veľmi žiadúce sa s gramatikou skamarátiť
@Ubosko keby ju upozornil jeden ale tu to je ako dazd ... a neviem no mne napr nikdy nesla gramatika, nemam ju rad, proste sa dokazem naucit vsetko, neje predmet z ktoreho by som nedokazal mat 1 (ked mam inu znamku tak sa mi len proste nechce) ide o to ze mi nejak gramatika nejde do hlavy
@Eraser skusal som ale nejde to ... ona nema rada mna a ja nemam rad ju aj ked sa snazim a rozmyslam tak robim chyby nastastie sme v 21 storoci a myslim ze od rucne pisaneho textu sa upustilo a mudry software bude pokryvat viac a viac mojich chyb
@Ubosko gramatika je dolezita ale tuna sa to nejak precenuje ... no spocitaj si kolko komentov smeruje k teme a kolko ku gramatike a zistis ze ludia tu nechcu kecat o teme ale zdrbat ostatnych ...
@34@Sandy114 moja zlatá, nikto tu nehovorí o dokonalosti... vybrané slová sa učia v treťom ročníku základných škôl... myslím, že nie je prehnané požadovať, aby ich v 11-12-tich rokoch mal priemerný človek v malíčku... ono streliť na koniec slovesa ypsilon chce fakt odvahu
síce to vyzerá, že ohľadom gramatiky buzerujeme zbytočne... ale ono to ide neskutočne "do očí"... ver tomu, že častejšie čítanie takto závadného textu sa FEST prejaví na písomnom prejave toho čo to číta....
@Dconan nejakú určite majú... problém sa nevyrieši, pokiaľ sa naňho nebude poukazovať... a už aj tá spŕška buzerácie v diskusii by mohla byť istým motivačným faktorom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Dievca sa nauc co je laska .
juj ale zlate to je
áno, pre jednu chybičku sa svet nezrúti... ale pokiaľ niekto píše ako debYl, a má chyby pomaly v každom druhom slovíčku, je myslím na mieste upozorniť gramatika je v písomnom prejave dosť podstatná vec... vec, na základe ktorej si o tebe spraví mienku nemálo ľudí (a ja sa k nim pridávam)...
pokiaľ nechceš svoj život stráviť pri lopate, myslím že je veľmi žiadúce sa s gramatikou skamarátiť
"som do neho."
wuááááááá
chcem byť do niekoho (vlastne... )
veď sa s ním porozprávaj. spýtaj sa ho napríklad, čo má na desiatu, či nevymení s tebou a tak
cez gule ju LUBY a potom ked mu da uz ju bude len lubit (pri najlepsom )
Ale hej, zlaté to je
Osobne by som sa ho spýtala, či vie, že bez použitia nanoštruktúrnych kovov je prakticky nemožné odľahčiť súčiastku tak, aby sa zachovala pružnosť.
síce to vyzerá, že ohľadom gramatiky buzerujeme zbytočne... ale ono to ide neskutočne "do očí"... ver tomu, že častejšie čítanie takto závadného textu sa FEST prejaví na písomnom prejave toho čo to číta....
no ale asi si myslela ci sa mu pacis..ze? nie ze ci ta lubi...a tak vsak za opytanie nic nedas ked ta vysmeje tak mu to namdaj tiez a budete si KVIK