Áno. Ja neviem, ja to vždy zistím tak nejak náhodou. Ale čítala som na nete nejaká technika Dona Juana, ale u mňa to nefungovalo. Skús "Túto techniku spopularizoval fiktívny učiteľ Carlosa Castanedu Don Juan v knihe Cesta do Ixtlanu. Ešte pred spánkom sa človek pozrie na svoje ruky a povie si pre seba: "Neskôr, keď budem snívať, sa pozriem na svoje ruky a uvedomím si, že snívam." Počas snívania sa človek pozrie na svoje ruky, potom sa obzrie okolo seba a zopakuje tento postup počas sna."
Mala som párkrát takýto sen... A nikdy som to nejak netrénovala, proste som si vo sne uvedomila že snívam, pretože v reále by ma nemohla naháňať príšerka z wowka... a tak som si to začala prispôsobovať, zmenila som ju na sexy emaka... bolo to fájn..
Väčšinou si všimneš, že snívaš, keď sa pozrieš na hodinky, čas vtedy buď nevidno alebo je úplne odveci.
Mne sa už stalo, že som sa rozhodla presnejšie si preskúmať situáciu z predošlého dňa a v sne som si dala 3D projekciu toho momentu, pritom som vedela, že snívam a čo robím, bolo to skvelé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Mne sa už stalo, že som sa rozhodla presnejšie si preskúmať situáciu z predošlého dňa a v sne som si dala 3D projekciu toho momentu, pritom som vedela, že snívam a čo robím, bolo to skvelé