moc moc takú chcem ale mama hovorí že čiernu nie.. musím jej neakú ukázat a tak pekne prosíím tý čo takú máte ,pošlite mi fotku vašej izby... je to pre mna strasne doležite...
páči sa mi taká kombinácia, možno to trocha presvetliť bielou, do toho úplne minimalistické tvary, vzory. ale teda spálňu určite nie, skôr obývačka alebo kuchyňa, kúpelňa...Kubrick má vo filmoch vždy úžasnú miestnosť, krvavo červenú, takú si spravím v dome keď budem veľká
Červenú si určite nedávaj pokiaľ v tej izbe spíš. Ver mi. Červená sa hodí možno do obývačky, ale do spálne nie, lebo pôsobí na ľudí agresívne. Tá čierna môže byť fajn, ale daj si skôr kombináciu biela-čierna.
ja mám tri steny biele a tam kde je okno krvavo červenú a nie je to také tmavé ako keby som dala čierno-červenú kombináciu a treba sa aj zamyslieť nad tým, že budete zasa niekedy maľovať a čierna pôjde veľmi ťažko prekryť
neexperimentujem s tým moc, aj tak moja izba je vlastne intráková izba a tam to biela istí ale tak keď už tmavé farby tak určite nie všetky steny, ale len jedna
@pavlinkaa tak to možno funguje male deti mne červená skor dodáva odvahu to učinkuje ako na akeho človeka... doteraz som mala zelenu a o tej sa hoviri že ukludnuje .. ale ja tam citim strašne zle.. ešte že som ju prekryla plagatmi
Tak blud to nebude, lebo mám červenú izbu a pociťujem to. A nie len ja, ale aj brat a mamina. A poznám pár ľudí, na ktorých to tiež vplýva. Ale tak možno to bude osobnosťou alebo čo ja viem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mám červené steny a svetlý nábytok čierna je len v detailoch
takže skôr je to červeno-biela izba
@pavlinkaa to je blud v červenej izbe sa mi zatiaľ najlepšie spí (mala som ju kedysi modrú, svetlozelenú) a nie som agresívna
Tak blud to nebude, lebo mám červenú izbu a pociťujem to. A nie len ja, ale aj brat a mamina. A poznám pár ľudí, na ktorých to tiež vplýva. Ale tak možno to bude osobnosťou alebo čo ja viem.
@20