Ľudia, ktorí nehodnotia ako hrajú naši hokejisti, ale hodnotia len výsledok zápasu
mohli ste si vsimnut alebo mozete aj vy patrit k tym debilnym ludom (nechcem nikoho urazat ale urcite sa tu niekto taky najde) ze ked sme hrali hokej s ceskom tak niektori ludia nepozeralina to AKO hrali nasi ale len na VYSLEDOK a vraveli na nasich hokeji
lahko sa kritizuje, ked sedíš pri telke s pivom v ruke a nidky si ten šport nehral, no to je tak , ich to baví len preto že sa vyhráva ,samotný sport ich ani nezaujíma
Nežila som dlhšiu dobu niekde inde a preto neviem posúdiť, ale vôbec by ma neprekvapilo, keby to bolo len našou slovenskou mentalitou, ktorá ma denno denne znechucuje viac a viac...
no boze hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej. hokej.
@Malapohroma ale ved hokej som dala len ako priklad lebo je to aktualne ale vobec to nesuvisi s obsahom keby si pochopila nepisala by si debilne odpovede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
inak pokiaľ ide o mňa, ten hokej som veľmi neriešil ani keď sme prehrali s Čechmi... a neriešim ho ani teraz...
poserme sa z toho
hokej. hokej. hokej.
sa divim ze slovaci uz z toho nemaju plnu hlavu
@vewe
A ty v snahe dokázať, že zlé sa šíri rýchlejšie zakladáš túto diskusiu?