Existuje pre teba niekto kto ťa "poblázni" (nervozita, hovoríš keci úplne od veci, nevieš čo v tej chvíli robiť...) vždy keď je pri tebe a ani o tom nevie? Vadí ti to? Ak áno, brániš sa proti tomu nejako?
Áno.. A tých osôb je viac - všetky sú mužského pohlavia...Sú tp tí,ktorí ma priťahujú,ale zároveň mi na nich veľmi záleží..A to je to,že keby ma len priťahovali,tak problém nemám..Vtedy som si všetkým istá, sebavedomá....Ale pri tých výnimočných :
Motýle v bruchu, triaška, neviem súvislé rozprávať..Podľa toho posledného by si to všimol aj totálny blb, lebo som známa tým,ako mi nonstop melie huba...Čiže áno,vedia o tom..
@mardzi93 hej hej.. aj ked stale nechapem preco.. ked uz je to uplne ale uplne za mnou.. asi nejaky zvyk alebo co.. aj minule ked som ho stretla v buse.. to sa neda ovplyvnit.. ale je mi to jedno uz..
lebo mi ide o to že v škole mám jedného spolužiaka "kvôli" ktorému sa ani len nemôžem na nič sústrediť A ani neviem prečo, nie je ničím výnimočný... teda vlastne je, je veľmi milý a "obyčajný"... ako, v škole aj tak končím takže na prospech je mi to jedno. Len ja sa učím teraz veci na prijímačky a celkom rád by som občas išiel na nejaku prednášku - len tak si tam sadnúť a čítať si biologiu. Jednoducho aby som bol medzi ľuďmi. Lenže to nemá zmysel ak sa tam nedokážem sústrediť na to čo sa potrebujem učiť
@druheja radu? hmm... ja sa snazim nevsimat si sefa a ked sa ma nieco spyta tym svojim stylom, ze ked sa dostane na koniec jeho sofistikovaneho prejavu a moje rozumove schopnosti nesiahaju tak daleko aby som ho pochopil, tak mu poviem: "nerozumiem otázke"
@ohcysp : keď som to nezažila tak mi to prišlo smiešne.. až kým som nepochopila aký je to skvelý shyzofrenický pocit lepší nenájdeš spomínam ako si sa skrývala za sedačku
veď práve.. ale tak zas čo sa budeme sťažovať.. nemáme sa až tak zle, ty máš Lukala a ja som z najhorsieho von, ta ne?
@druheja ano aj ja mám takého pri sebe a tiež nie je ničim vynímočný a môže mi robiť ako chce zle, ja mu vždy odpustím a veštko prepáčim, niekedy mám až dojem, že ma využíva a čaká kedy ma to prestane baviť........filip
Grm, stalo sa to RAZ . A bol to dost brutal. Odvtedy sa snazim rozmyslat z celej sily, nez nieco poviem - a vacsinou mam potom problem s tym, ze som ticho. Neviem si vybrat, co bolo lepsie ..
pri prvej láske podobne ako @44 ... nebola som schopná vysloviť niektoré slová, osmeliť sa .. a potom som na to aj doplatila a teraz tú osobu výdam menej, no nemám s ním žiaden problém.. práveže teraz som až veľmi smelá v jeho prítomnosti ale, nemám ho rada
a potom, ešte jeden kamarát.. jemu poviem všetko.. totálne aj to, čo nepoviem mojej najlepšej kamoške.. dokážem sa pri ňom tak uvoľniť aj mu vyznať lásku, či ho "zakopať" pod zem zvláštne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
aj ked uz ziadne racionalny dovod nie je preco by to na mna malo takto posobit ale aj tak posobi.. a to tu osobu uz ani tak casto nestretavam..
a potom všeobecne je pár dievčat, pri ktorých sa uvoľniť neviem, neviem na čo skôr myslieť, či radšej rozprávať, či držať hubu ...
To prvé mi nevadí a proti druhému sa brániť nedá...
ináč nie je nik taký špeciálny
Motýle v bruchu, triaška, neviem súvislé rozprávať..Podľa toho posledného by si to všimol aj totálny blb, lebo som známa tým,ako mi nonstop melie huba...Čiže áno,vedia o tom..
u mňa? si robíš srandu nie? ja sa autobus číslo 7 a 12 (čo jazdí cez dedinu) vyhľadávam a záoveň by som sa v ňom najradšej skryla pod motor
lebo mi ide o to že v škole mám jedného spolužiaka "kvôli" ktorému sa ani len nemôžem na nič sústrediť A ani neviem prečo, nie je ničím výnimočný... teda vlastne je, je veľmi milý a "obyčajný"... ako, v škole aj tak končím takže na prospech je mi to jedno. Len ja sa učím teraz veci na prijímačky a celkom rád by som občas išiel na nejaku prednášku - len tak si tam sadnúť a čítať si biologiu. Jednoducho aby som bol medzi ľuďmi. Lenže to nemá zmysel ak sa tam nedokážem sústrediť na to čo sa potrebujem učiť
uz ani ten zivot nie je to co byvalo.. keby bol zivot kurva tak by sme zaplatili a on by nas potesil..
veď práve.. ale tak zas čo sa budeme sťažovať.. nemáme sa až tak zle, ty máš Lukala a ja som z najhorsieho von, ta ne?
a keď sa na seba tak spätne pozriem, je to strašne trápne
ved vieš čo my čo. milujeme svoj život, lebo potom on bude milovať nás a spaví sa krajším predsa..
a on vedel, ako posobi na vela ludi okolo (prevazne opacneho pohlavia)
a vedel to patricne vyuzivat
ale nebranila som sa
to dotycny mal tak neskutocnu pritazlivost alebo ja neviem ako to nazvat, to nieco.
poblaznikl ma , totalne bola som si toho vedoma, a preslo am to vdaka bohu
Pri iných jedincoch nemávam zvyčajné príznaky.
a potom, ešte jeden kamarát.. jemu poviem všetko.. totálne aj to, čo nepoviem mojej najlepšej kamoške.. dokážem sa pri ňom tak uvoľniť aj mu vyznať lásku, či ho "zakopať" pod zem zvláštne