Adrenalínové športy mám rád, no bohužiaľ sa tomu nevenujem. Rád by som si to ale vyskúšal, a aj niečo viac adrenalínovejšie, ako tieto spomínané športy.
@pentik som si myslel ze airsoft ze nieco so vzduchom lebo air znamena vzduch a soft rychly a to nasvedcuje tomu ze je to podobne ako paintball vzduch preto ze tam lietaju gulicky a soft pretoze to vystreli rychlo -
Tu je to pekne vysvetlene že prečo su tieto športy dobre:
Odpoveďou na otázku "Prečo" je paintball a airsoft taký populárny a získava si čoraz viac priaznivcov na Slovensku ako aj vo svete, "je možnosť" otestovať svoje schopnosti v simulovanom boji. Je veľmi mylná predstava niektorých pozorovateľov, že tento šport združuje militantných hráčov, ktorí inklinujú k rôznym formám extrémizmu. Združujeme členov, ktorých morálne a vôľové vlastnosti umožňujú napĺňať potreby teamovej spolupráce, schopnosti rýchlej reakcie a rozhodovania sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Odpoveďou na otázku "Prečo" je paintball a airsoft taký populárny a získava si čoraz viac priaznivcov na Slovensku ako aj vo svete, "je možnosť" otestovať svoje schopnosti v simulovanom boji. Je veľmi mylná predstava niektorých pozorovateľov, že tento šport združuje militantných hráčov, ktorí inklinujú k rôznym formám extrémizmu. Združujeme členov, ktorých morálne a vôľové vlastnosti umožňujú napĺňať potreby teamovej spolupráce, schopnosti rýchlej reakcie a rozhodovania sa.