tak ty ma fakt nasrali.co sa tu uz neda hovorit o nicom inom len o nackoch?kazda druha diskusia je o nich!nemozete si zalozit jednu a tam pisat?musia mat nazva ako :acko v obchode a nacko na ulici aleo nacko v autobuse?sak to je jedno.ludia maju omnoho va
ano ano ale kazdy poklada za normalne diskusie ine. teraz mas kopec diskusii a vyjadri sa. a zasa ti nemusi diskusia sadnut vsakze? zasa zle diskusie.
mna ato ani vobec netankuje je tu dost dobrych diskusii si myslim a dost na ktorych by som sa aj vyjadril. a aj vyjadrim. takze skus pochopit aj to, ze ak ma dakto dake problemi bud sem napsie a urcity ludia ho zjebu lebo ten problem nie je problemom a ak ma dakto daky problem tak to riesi inak. Bud napise ale zasa - strach s toho ze bdue za to zjebany.
nehovorim, ze aj mna stale bavi citat o nackoch, ale co si predstavujes pod normalnou diskusiou? Paci sa mi jeden chalan, ale nechce ma. , O pol hodinu mi meskaju kramy, som tehotna? a podobne?
no ako uz bolo spomenute, kedze kazdy sme ini, len tazko najdes diskusiu, kt. kazdemu sadne...a pozri sa na to tak, ked sa nepise o hh, tak o emo, ked sa nepise o ludoch vo veku 12 do trebars 15 ( uz v tom enmam ani prehlad ), tak sa pise o inych traposinach, kt. nemusia byt pre inych traposiny...proste nie je mozne aby sa dalo vyhoviet kazdemu...ani tvoja diskusia nesadla kazdemu,cize velmi sa necuduj, ze sa pise o nackoch( ani do dnes neviem kto to su...nova co ), ked kazdy ma chut vyjadrit sa, podobne ako yt v tejto diskusii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
mna ato ani vobec netankuje je tu dost dobrych diskusii si myslim a dost na ktorych by som sa aj vyjadril. a aj vyjadrim. takze skus pochopit aj to, ze ak ma dakto dake problemi bud sem napsie a urcity ludia ho zjebu lebo ten problem nie je problemom a ak ma dakto daky problem tak to riesi inak. Bud napise ale zasa - strach s toho ze bdue za to zjebany.
inak už si si pozrela ten film čo som ti odporučil v inej diskusii?
(tipujem tak o nackoch a o 13-14 rocnych detoch)
ale ja nevravim o tom.ja som tymto xela povedat ze ludia maju aj vacsie problemy...vsetci sa teraz na mna za to hodte ako na rugby loptu!!!aaaa!!!
Snake88...ver tomu ze zajtra tu taka diskusia bude