Ľudia pozeráte sa seriály ako napríklad Sultán, Ezel, atď??
áno, to pozerám, žeriem ich som seriálmi posadnutá a mám aj ich plagáty vylepené v izbe##áno pozerám a čo sú to pekné seriály, ale posadnutá nie som##nie nepozerám je to somarina, mňa to nezaujíma ##ja sa to pozriem sem tam, ale nebaví ma to##neviem, o č
milovnikom tureckych telenoviel by som odporucil prijst do BA k miestnemu gyrosmanovi z turecka,kazdy podvecer tam ma kriku a revu ..prisli by ste si na svoje!
Seriál Sultán ma nejak obzvlášť nenadchol miestami ťažko v tom seriáli hľadať nejakú pointu no na druhej strane seriál Ezel ma baví. Neviem, že by ma niekedy bavil nejaký seriál tak ako tento- je tam krásna hudba, fajn herci a každá jedna časť ma priam pripúta na tých niekoľko minút k telke- čo sa nepodarí každému seriálu ani the Vampire diaries
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
nie, radšej knihu.
Teraz sa nám niekto pretlačiť tureckú "kultúru".
jedine teraz olympiádu
inač ja milujem serial joan z arkádie a aj komedie ale inač abslotne nič. A o druhej ráno pozerám Heroes, ale to len tak
ale neposieram sa z neho a nelimitujem svoj program tým, že o pol deviatej začína ani nič