Nieje vám niekedy do smiechu akú majú ludia tendenciu všetko riešit ? Ano aj aj teraz idem niečo riešiť a čo ? Proste chcem vediet kto má aký názor na dole rozpísanú problematiku
Ano sú MS jeden chlapík tu napísal blog skrátene o tom že
celý rok som hrdá na to že som zo Slovenska, nielen v týchto dňoch..jedná z vecí ktoré mi na Slovensku prekážajú sú práve takýto ľudia, ktorí všetko musia okomentovať, na všetko nadávajú, vadí im že sa hrá hokej a snažia sa o tom všetkých oboznámiť..môžem okakať, MS sú jedne z najkrajších udalostí v roku, ako hovoríš-spájajú, a kto sa nechce pridať, toho neriešim =Da nevadí mi to že niekto celý rok nič a zrazu si nakúpi vlajočky, skôr mi vadia tí ktorí sa teraz idú zblázniť akí sú fanúšikovia a keď prehráme tak na našich nadávajú..
@greenline to je tak všade v kazdom sporte len málov klubou ma takých fanúsikou co im zatlieskajú aj po prehre Zase je to globálny porblém a nie problém len SR (teda ja to ani nevnímam ako problém ,proste to patrý k sportu)
a to že to predávajú súkromníci je chyba štátu ktorý hokej nejak nepodporuje..aj preto potom musia všetko podporiť rôzne spoločnosti a tak potom vyzerajú naše dresy, štadión a tak-všetko oreklamované...
@v3nty tak mne to príde také blbé, keď som fanúšik tak som fanúšik predsa ..ale keby sme náhodou vyhrali tak sa všetci budú naparovať akí sú Slováci (ach)
@v3nty su taki ludia ale ked niektorym nejake veci prekazaju tak to musia riesit.. mne prekeza to tvoje: tÝ neprajníci a zaviedlY... btw rapkace su zakazane
MS možno spojí spolu tých pár slovákov čo tu žijú, no stále budú aj na slovensku ľudia čo ich MS a celkovo šport nezaujíma, čiže budú mať akurát nervy z tej medializácie a bude ich to obťažovať.
A ČO že to spojí väčšinu slovenska keď ich zároveň obráti PROTI všetkým súperom?
luida riesitelia? tak podla mna su najlepsi riesitelia matematici, fyzici. riesit sa totiz daju priklady, fyzikalne problemy atd, ked sa o nieco zaujimam/ zaoberam sa tym, to neznamena, ze to riesim. ("ako sa mas? aaale, nerjeeees"...kurva zily mi to trha jak ma to strasne sere )takisto je blbost, ked poviem, ze riesim cloveka. to je predsa, s prepacenim, strasna chujovina.
@semhamforas a to má teda podľa teba právo fandiť iba ten, ktorý je s celou situáciou na Slovensku výsostne spokojný? ja som bol doteraz v tom, že tí ľudia fandia tým niekoľkým hokejistom a nie napríklad automaticky aj Širokému, Ficovi, Slotovi, Radičovej, rozkrádačkám, korupcii, rôznym povahovým črtám viac-menej typickým pre časť obyvateľstva a iným veciam, na ktoré sa dá ľudia často sťažujú.
keď som si prečítala názov fóra, čakala som, že otázka sa bude týkať nejakých krížoviek/sudoku/osemsmeroviek atď... a vidím, že otázka sa toho netýka... tak potom nič =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Aj mne to vadí že ludia kydajú na SR ale ver mi keby si sa ich spýtal teraz
"komu fandíte" -povedia že slovenskoo
Hned druhá otázka "aka je ekonomická sytuacia na SR??"- tak ti furt odpovedia že napiču ....
V tom je ten rozdiel...
BTW, tiez ma pobavila SK vlajka na aute s SPZ CZ . Ale ze by som to nejako riesila...
Ale toto su riesitelia!
A ČO že to spojí väčšinu slovenska keď ich zároveň obráti PROTI všetkým súperom?
to, že sa človeku nepáčia isté veci, ktoré sa na slovensku dejú, predsa ešte neodníma tomu človeku možnosť fandenia hŕstke hokejistov, nie?
inak, nie som vlastenec, nie som fanúšik. len pre ujasnenie, a nebudem vlastenec ani fanúšik ani po skončení MS, nech dopadnú akokoľvek.
(ale nejaké tie zápasy si určite pozriem)
@flussica vela aut z ceska (firemných) jazdi po SR zo SR vodičmi
@lenkaska ked pisem rýchlo nedavam bacha A btw nie su povolené do určitej velkosti