- operácia (6ks)
- sklo v mori
- nechcela som sestre požičať krížovky
- sestra bola zvedavá, čo sa stane, keď mi na ruku priloží žehličku na vlasy
- očkovanie a injekcie
vela mam z piercov na tvari, na brusku po operacii slepaku, dalsiu na brusku z piercu, nejake malicke na kolenach, na dlani lebo mi vrastla trieska, na nohe lebo mi ju pricvikol a drzal trolejbus.. nvm ani kolko mam
Spadla som do pieskoviska na fľašu od vína, potom som sa skrkla o parapetu okna a potom ma na hlavičke rezal chichurg. Ale sranda, som si myslela, že mám veľa ale pozerám, že nie
What a collection of scars you have. Never forget who gave you the best of them and be grateful. Our scars have the power to remind us that the past was real.
dve dlhé a hlboké na stehne - keď som mala asi 7 liezla som po rebríku vyrobenom (8-ročným) bratom, odtrhla sa priečka a klince mi rozrezali nohu
popáleniny na lítku - išla som s bratom na motorke, zhasol motor, ľahli sme na bok a ja som sa popálila o blatníky nad výfukom
tesne pod lakťom mám dva asi 4 cm kruhy v priemere- jeden z toho ako som si zoškrela kožu o strk pri páde z bicykla a druhý mám z opretia sa o horúcu trubku
malá jazvička na kolene - ako malá som sa krútila na kolene na podlahe v kuchyni, proste break dance
Nad pravým obočkom mám jednu - keď som bola 7dmačka, dajaký tretiak mi hodil kameň do hlavy.
Na ľavom ramene mam ďalšiu, keď som šikovne spadla v kupelke a poranila sa o bojler.
prave koleno - padol som na kamene a zodral si maso a kozu, prava pistala - zo sk8tu som vyskakoval na plosinu a ta koza co mi trcala som si namiesto zasivania odstrihol..pravy laket - komplet dojazveny tiez zo sk8tu.. blbe kamienky.. lava pistala - nizky gauc v bare..tiezsom si kozu odstrihol, klucna kost.. jazva po operaci, celo - utekal som dat otcovi papa ked som bol maly a trafil som hlavou zarubnu tak ma viezol namiesto prace do nemocnice.. potom po piercingoch, kiahnach.. a mam este nejake jazvy po divokom sexe od nechtov... a dalsie o kt radsej nehovorim ale je ich moc vidno
nemám žiadne jazvy... Jedine tú po očkovaní proti TBC do ramena resp. lopatky... to tam stále ešte je a bude do smrti snáď... strašne pomaly sa to hojilo... neviem si ju teraz nahmatať, ale nedavno som ju videl v zrkadle. ale nič strašné. Kedysi som mal na pravom kolene jazvu, lebo som raz padol z bicykla a dostal sa mi kameň do kolena a potom jak som ho vybral tam bola diera a dosť dlho tam bola značka... teraz jak pozeram tak to už moc nevidno ale keby chceš tak podla odtiena farby kože nájdeš to miesto. a inak nič... neviem... už len znamienka...
Existuje človek, čo nemá jazvy? Ja ich mám, povedala by som, niekoľko desiatok. Aj hrdlo mám vraj zjazvené od nejakej pliagy ktorú som mala ako decko.
+ Random zbierka od kusancov od brata až po jazvy z očkovaní.
na ruke od toho ako som skocil sipku do piesku a pod tym pieskom bol kamen.
pod usami a na lici od jebakov/akne.
na lavej nohe okolo achylovky od jednej vtipnej opitej prihody.
z vnutornej strany lavej ruky, od toho ako som si ju doskriabal zlomenym klucom lebo so. slubil kamaratke ze to spravim ak sa ostriha, a ostrihala sa =D
medzi hankami prstov na pravej ruke od toho ako som pritlacil past na kocerec a potiahol ju po nom dva metre.
na pravej nozdre, neviem z coho, mam ju odjakziva a az v dvanastich som si uvedomil ze to nie je geneticka feature, ale asi jazva =D
- na zapästi po tom ako mi ex chcel dať dole naramok z festivalu kombinačkami
- zahasene cigarety o moju ruku
- celé stehno zjazvené po páde z kopca
- dorezané dlane a prsty lebo krájam jedlo ako retard vo vzduchu a nie položene na doske
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
- sklo v mori
- nechcela som sestre požičať krížovky
- sestra bola zvedavá, čo sa stane, keď mi na ruku priloží žehličku na vlasy
- očkovanie a injekcie
malé znamienko, veľká jazva
porezanie
2,nahancka so segrou (rukami som rozbila sklenene dvere)
3,radost z palaciniek (rovnaky scenar ako v bode 2)
2. Nádoba s kyselinou.
Netreba viac hovoriť.
- 2 pruh
- jazva na malíčku pravej ruky (z rozbitej sklenená výplne dverí)
popáleniny na lítku - išla som s bratom na motorke, zhasol motor, ľahli sme na bok a ja som sa popálila o blatníky nad výfukom
tesne pod lakťom mám dva asi 4 cm kruhy v priemere- jeden z toho ako som si zoškrela kožu o strk pri páde z bicykla a druhý mám z opretia sa o horúcu trubku
malá jazvička na kolene - ako malá som sa krútila na kolene na podlahe v kuchyni, proste break dance
Na ľavom ramene mam ďalšiu, keď som šikovne spadla v kupelke a poranila sa o bojler.
Na lakti z futbalu a na uchu z pádu.
a jeden šram v šerdečku..
+ Random zbierka od kusancov od brata až po jazvy z očkovaní.
pod usami a na lici od jebakov/akne.
na lavej nohe okolo achylovky od jednej vtipnej opitej prihody.
z vnutornej strany lavej ruky, od toho ako som si ju doskriabal zlomenym klucom lebo so. slubil kamaratke ze to spravim ak sa ostriha, a ostrihala sa =D
medzi hankami prstov na pravej ruke od toho ako som pritlacil past na kocerec a potiahol ju po nom dva metre.
na pravej nozdre, neviem z coho, mam ju odjakziva a az v dvanastich som si uvedomil ze to nie je geneticka feature, ale asi jazva =D
A dalsia jazva je zo sauny a tu mam na nozicke
Znamienka.
Obarenie.
- zahasene cigarety o moju ruku
- celé stehno zjazvené po páde z kopca
- dorezané dlane a prsty lebo krájam jedlo ako retard vo vzduchu a nie položene na doske