citala som na markiza.sk ze ju jeden chlapik obtazuje stale jej vyvolala pise jej ze ju miluje a nechce jej dat pokoj. Vie o tom cela markiza a dokoncka markize oznamil ze ju pride nazivo v utorok/vcera/ do telerana pozriet. Tak asi sa mu nepodarilo prist tak sa aspon takto preukazal. Ale ja na jej mieste by som nedvihala a dala by som cisty ignor...
je také zábavné čítať tie komentáre typu: "urcite to nieje hrane, chúďa, chudina a pod" veď tam išlo o tú políciu aby, to nebolo také "suché" že len tam prídu a budú sa rozprávať, tak zahrali takéto divadielko...
@15matka14 ved to ked som cital ten clanko tak som si nebol isti kde je pravda nakolko clanok vravi o tom ze to je vramci telerana -v-telerane-zasahovala-policia-zatkli-podozriveho a video bolo vten isti den tak netusim.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
@Orfea2 súhlas
videl to niekto v priamom prenose vtedy?
@H8u no asi len málo ľudí lebo väčšina bola v právi v škole a tí čo boli doma možno ešte spali
medzi nami.. hodi sa sem cosi taketo
» www.markiza.sk/clanok/508737-v...
odporucam citat, resp pozerat!!!
Ale herecký výkon bol fantastický
@16 a moj skromny nazor je ze nic by stoho nemala ved si zober ze juraj mokry zartoval na dod na margo onkologickich pacientov a co ztoho?
to aby som si tiez zohnal cislo nejakej rosnicky
preco ma u seba mobil, ked sa nevie kontrolovat?!