no ani neviem.mám zmiešané pocity.ďalší rok stráviť v triede s ľuďmi s ktorími prehovorím ledva pol slova.zvedavá som na rozvrh,zas nám urobia taký že v jeden deň nebudem stíhať ani žmurknúť + semináre.
ale uvidíme čo za veci prinesie tento rok,skôr to berem ako výzvu
Jj, teším Teším sa na spolužiakov, teším sa na rozvrh, teším sa na učiteľov (som zvedavá na tých nových), teším sa na akcie, teším sa na jeseň, teším sa na plno iných vecí, ktoré od septembra začnú
Ale neteším sa na tie kvadrilióny idiotov a píč, ktoré budem dennodenne stretávať - holt, gymnázium.
ani neviem...radšej by som si tiež zopakovala strednu...teraz si zas budem pripadať ako najmladšia dospelá medzi dospelými...navyše som stratena čo sa tyka mesta (okrem centra) čo sa tyka samotnej univerzity aj čo sa tyka mojej fakulty takže to bude prve mesiace určite chaoticke
Tak trochu... Študujem to čo ma baví, tak nemám prečo nadávať... Ale viac sa teším na chalanov na intráku... Bordel na izbách vnoci, večerné výlety do bille
do školy som chodil ak si to zrátam 19 rokov. to som na výške jeden ročník opakoval. už ju mám konečne za sebou, takže nikam nejdem. sa spýtajte špinavca cigána príživníka aké má on vzdelanie. čo obetoval pre svoju lepšiu budúcnosť. do piče.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@kolini nakoniec predsa len nejdes?
ale uvidíme čo za veci prinesie tento rok,skôr to berem ako výzvu
Ale neteším sa na tie kvadrilióny idiotov a píč, ktoré budem dennodenne stretávať - holt, gymnázium.
na čo sa neteším je cestovanie (ach)