Viete čo nechápem??Ako može byť dakdo taky sprostý a dostať sa na moj nick a písať tu sprosté ankety a fóra.Kam až dokáže človek zájsť,aby niekomu znepríjemnil život.Vymazal mi všetky fotky,stavy,priateľov...Jako nechápem...
Tak čo už...
Ďakujem @to
@lilluska228 sprosty nebude???
bude..lebo robil debiliny ake robi iba sprosty nezalezi akej je inteligencie...sprosty je svojim spravanim a aj zmyslanim.a to je rozdiel
hej ja mam teoriu ako a preco to vsetko..ale to ty vies aka je..a nemienim s tym dalej nic robit.aj ked si to myslim tak na 55%...
@boxer161 no ja som sprostý ako myslela inak... jasne že správaním je sprostý škoradostný zmrd ale ako tými znalosťami že sa tam dokázal dostať tak na ten "odbor" alebo ako to nazvať nebude sprostý... tak som to myslela chápeš?
Niekoho bavi hrat futbal, niekoho zas ziskavat pristup k cudzim uctom. Ak sa ti to nepaci tak podaj trestne oznamenie za poskodenie a zneuzitie zaznamu na nosici informacii, alebo drz piiic a neurazaj ludi co maju raz tak velke IQ ako ty
@lilluska228 nemusi...skor je pravdepodobne ze sa niekde zabudla odhlasit...a mozno aj doma...
pretoze keby aj sa jej niekto hackol...tak by to musel zistit cez jej cely pocitat takym programom spionaznym.a tym by zistil vsetky hesla ktore ma zapamatane...co je jej vina ze si dala zapamatat hesla na notebooku.ale nikde inde sa jej nikto nenapichol..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
bude..lebo robil debiliny ake robi iba sprosty nezalezi akej je inteligencie...sprosty je svojim spravanim a aj zmyslanim.a to je rozdiel
hej ja mam teoriu ako a preco to vsetko..ale to ty vies aka je..a nemienim s tym dalej nic robit.aj ked si to myslim tak na 55%...
pretoze keby aj sa jej niekto hackol...tak by to musel zistit cez jej cely pocitat takym programom spionaznym.a tym by zistil vsetky hesla ktore ma zapamatane...co je jej vina ze si dala zapamatat hesla na notebooku.ale nikde inde sa jej nikto nenapichol..