Ak žijete v dedine, malých mestách asi to poznáte. Tie niektoré pri****né babky. Dáte si okolo očí hrubú linku, alebo chodíte „inak” oblečný a babky začnú roznášať že ste satanista a pod. Mne sa toto stáva v jednom kuse. Ako na toto reagujete? Nevšímate s
Tak ja som to nijak netajil ze som satanista(teraz je to trosku inak vsetko). Takze ma neprekvalilo ze sa zacalo rozpravat vselico..Raz som si dal v miestnej firme spravit obrateny kriz z plastu a samozrejme robili tam miestne tetusky...a o tyzden som sa dozvedel ze pijem kuracu krv a podobne veci. Ale mne to je len na smiech ..nech si povypravaju
Kamoška je emáčka a na ňu sa vždy tak čudne kukali, dobre že im oči nevypadli ona proste im do ksichtu urobila:Búúúúú! a zabralo so šomraním sa pobrali ďalej a už sa neobzreli od strachu
raz som bola u prababky na dedine a keď som šla okolo kostola, vybehol odtiaľ farár s krížom v ruke a začal na mňa vrieskať nech okamžite vypadnem, aby som "neznesväcovala posvätnú pôdu tohto miesta"
@liggye neboj o mne si myslia, že vidím duchov a stále chodím len z pohrebu,lebo mám rada čiernu xD nebodaj vedľa niektorej stojím a ona počuje moju hudbu(ako keby hardrock v živote nepočula) tak sa dobre že neprežehnáva
mas tam o jednu hviezdicku viac, lebo ked na zaciatku slova "prijemne" mas "pri" a na konci slova "né", tak medzi tym ostava "jem" a to su len 3 hviezdicky, nie 4
a @liqqye netrápi ma,ako by som sa mala podľa nich obliekať. Ja sa obliekam podľa seba a keď sa nechcú na mňa kukať,tak nech sa nekukajú, veď ich predsa nikto nenúti ^^
@spooky14 no dík a že „zlatý komunizmus”...hm jasnéé keď počúvzm aké to mala moja babka...neni normálne aby laváka učili písať pravou...boha ten čo to zaviedol-vykastrovať, umučiť, ........!!!!!!! Ako laváčku ma to vytáča a uráža...
hehe, mne cele toto pride vtipne. je to o tom istom. teba stve, ze o tebe hovoria, pricom ty o nich tiez pises, dokonca verejne, kde si to kazdy moze precitat.
ale inac, neriesim to. neprichadzam s nimi do kontaktu a pramalo sa zaujimam o to, co kto o mne hovori. je to obmedzujuce. nech sa pre mna za mna aj na hlavu postavia, je mi to fuk
poznam take babky napriklad cela dedina vedela ze som tancovala na stole, pritom na diskoteky nechodim, netancujem a na stole uz urcite nie, ale vsetci to vedeli aj ked ja som nikdy nic take nerobila
Jeziis to u babky v ZA na Hajiku sedia stare babky a na balkonoch kukaju a pocuvaju co sa stane..To milujem ,obzvlast milujem ked sedim na lavicke a zacnem sa bozkavat s frajerom alebo cosi take v momente to vie cele sidlisko len tak mimochodom taku verziu ze ja som ,,sexualne zila s kamosom na verejnom priestranstvee,, boze zabit tie stare kravy..ale vzdy sa na tom len zasmejem aky hlupy dokazu byt ty ludia ktory tomu uveria
byvam v malom meste a na malom sidlisku kde kazdy o kazdom nieco vie ,u niekoho sa strhne mala hadka alebo sa niekto odstahuje a babky uz klebetia je to neprijemne a stava sa to aj maĺydym ludom ktory sa pristahuju
neriešim to , o mne si každý kto ma nepozná myslí alebo myslel napr. že som satanista, že fajčím, hulím chlastám a neviem čo , a nič z toho nerobím a len sa vždy natom zasmejem a všetci si myslia ,tí čo ma nepoznajú že nemám viac jak 15
Moja mam raz prišla s obchodu s tým, že sa jej babky a predavačky "sťažovali" ako chodím oblečená. Jak satanista, vojačka,vagabund a neviem čo ešte a že sa ma niektoré aj boja. A mama sa na to usmiala. Ona bola taká istá. A úplne je očividná tá dvojtvárnosť týchto starých drbien, lebo ked idem okolo nich su milé a sladké ako lepkavý cukrík. Brrr
Ale najlepšia je asi príchoda ked sa raz prechádzala po meste a jedna taká mini útla výzorom chúdatko babička sa pri mne prežehnala to vyzerám fakt tak strašne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
U nás keď už niekto dlhšie ako 10minut sedí na zastávke tak je feťák.
Pred rokom, keď som varovala dieťa, asi trojročné, začali pindať, aká som kurva a že chudák decko.
Daľšia raz strašne okato riešila môj cucflek na krku, ale to bolo tiež dávno.
...btw ja im poviem svoje, keď zapárajú "Teta vole, naserte si!"
a @liqqye netrápi ma,ako by som sa mala podľa nich obliekať. Ja sa obliekam podľa seba a keď sa nechcú na mňa kukať,tak nech sa nekukajú, veď ich predsa nikto nenúti ^^
@liggye skvelo podané
ale inac, neriesim to. neprichadzam s nimi do kontaktu a pramalo sa zaujimam o to, co kto o mne hovori. je to obmedzujuce. nech sa pre mna za mna aj na hlavu postavia, je mi to fuk
Nenechaj sa buzerovat , mne keby nejaka stara povedala ze som fetak tak poviem ze SOM! ci nechce piko
dobre sa na tom bavim
Ale najlepšia je asi príchoda ked sa raz prechádzala po meste a jedna taká mini útla výzorom chúdatko babička sa pri mne prežehnala to vyzerám fakt tak strašne?