neviem sice, ake temy si zakladala, ale ak je to typu Honis honim honime (hmm ok blby priklad) tak sa ani necuduj..a myslim ze tato tema zabere...ale necakaj kladne ohlasy
@6 take co ma prawe napadnu ze sprostosti o prazdninach a aky film si pustit a akozabranit okusovaniu nechtov....a akoze haluz komenty ale mach tak 20 a ostatne temy nwm co robia ze maju vyse 100 kometov...
Lebo je tu vela fakerov a Fake - Nickov a kazdý je namyslený a myslí si že "ON"/"ONA" je ten "KING" ktorý prejebe celý svet a bude populárny tým že druhých ohovára odjebáva a presadzuje len to svoje aj keď niekedy vie že je to úplne napiču!!! A týmto pozdravujem všetkých tých vyjebbaných skurvencov a tie smradlave fakerské piče!!!....majte sa a TY, BUĎ V KĽUDE!!!
@28 Že jediné, čo tu je naozaj populárne a dostane sa do "TOP", je, ako spomínal ktosi predo mnou, typu "honím honíš honíme" a to kvantum odpovedí je vlastne množstvo vtipov mierených na zakladateľa. Čiže zvrátenou logikou Birdzu sa dá prísť k tomu, že pokiaľ tvoje témy nie sú také populárne, sú normálne.
@toxo nechám ťa v tvojom životnom omyle ale šak ty na to nekedy dojdeš...možno..ale mna to netrápy pretože také nuly ako si ty mám daleko od mojej prdele aby si si nemohol na nu ani sáhnut...ty si tu pár týždňov? pár dní? a začínaš tu jebat do ludí...kúsok si skús usporiadat život a porozmýšlať čo v živote dosiahli "punkery" a čo v živote dosiahli raperi...ked si to porovnáš, možno zistíš podstatu tvojho života že je celý na K*O*K*O*T...ešte aby sa z teba vyklul Fake a už si tu v partii Fakerov na Birdzi...mali by ste si založiť nejaký "Klub trápnych teplých fakerov"!!!
@mcmatej no neviem o punkeroch moc ale napr. Iron Maiden majú Vlastný Boeing 757 s potlačou Iron Maiden a volá sa to lietadlo Ed force One pilotuje spevák... majú na konte omnoho viac prachov ako hocijaký rapper takže trím PI...VO!
@strejdabob mne nedakuj, podakuj sa istému človeku ktorý už musel ísť pravdepodobne spat...on začal jebat tieto názory hudby do úplne iného fóra...niekto proste bez toho nevydrží!!!
@mcmatej mam rad nazory 14 chlapcov s nickom ktory zacina na MC a v zivote nestali ani na podiu nie ze by este vedeli co to MC vobec znamena. Jedine co vedia je nosit tu dokryvenu kapucu na halve. Btw pocuvam rap keby si ma chcel oznacit za metalistu alebo daco podobne a neboj na podiu som stal nielkolkokrat (chcem ta len zachranit a v podstate aj seba lebo sa mi nechce potom odpovedat na dalsie otazky typu a ty si uz stal? a ty si pojebany emak a ty vies co je MC? a pod.) Dufam, ze si pochopil co ti chcem tym povedat.
@43 ten nick som tvoril ked som bol presne taký istý kkt akých ty myslíš lenže kôli tomu čo som prežil zažil videl som sa zmenil a koli tomu nebudem menit nick...mam to v piči ale aj tak ako ty možeš vedet ze som tam nebol??...ok necham ta v tem...rap počuvam 7 rokov a neomrzel ma ani na sekundu v mojom živote nechcel som narážať na to že si možno nejaký trápny emák metalista ako si to vyjadril ty!...a nemam chut sa ta pytat na slovicko MC...a kdo nisí dokrivenú kapucu na hlave???...zato že mam tu fotku v profile???...koli par fotkam si ma usúdil!!!!...hmm...to si fakt dobrýý ked dokážeš presne na chlp označiť človeka z tých 20-tich fotiek a možno že tam ani tolko nemám!!!...
@29 no takze...umrimne, tu hadku som myslel len z prdele, ale dieta nepochopilo. Osobne sa tu nejdem hadat, kazdy ma svoj nazor na hudbu a ja ho respektujem. Mozem ta ubezpecit, ze fake nesom, ano somtu par dni, ale co sa mam preto posrat? Opat nechcem rypat, ale uvidime ci budes taky zaryty hoper aj o 2-3 roky, ako sa tu pred nami vsetkymi prezentujes
@mcmatej ale inteligencia toho že si sa povŕšil nad iný štýl len preto lebo ho ty nechápeš mi príde detinské a povrchné... k tomu nevieš kto to sú Iron Maiden tak bu´d o nich láskavo ticho...
@toxo noo o 2-3 roky budem na inej lodi mimo slovenska takže toto ma tu nebude trápit ale asi sem budem chodit kooli tebe a potom o 2 - 3 roky ti napíšem...o 2- 3 roky ma možno zmení frajerka ale nie na tolko aby som si nestál za svojim!!!...a ja hrozne milujem ked sa o rok starší vyvyšuje nad tym mladším že je decko..a ty kolko meriaš??:..170??:..plus mínus pár Cm a ja??...no dobre pozri si to nejdem ta tu zajebavat a keby sme sa stretli neviem kto komu by hovoril decko!!!!
@strejdabob ja idzem spať ta še tu maj potom ráno kuknem ako to dopadlo a či velký mcmatej nám všetkým pekne ponadával... šak má až neuveriťeľných 14 rokov čo je teda velký vek
@57 milujem takýchto závistlivch ludí ktorý si myslia že mna toto rozhodí a že megavek?...nemyslím šak ty máš taký istý...teda to aspon tvrdíš neviem či nesi dalši faker...ja nadávam len tomu kto mi za to stojí lenže ty mi nestojíš ani za tú klobásu čo som vysral dnes do tej záchodovej misy našej
@mcmatej ty si tak urcite za tych svojich ubohych 14 rokov musel toho teda prezit toto som uz pocul od par takych ako ty kedy si ho tvoril ked si mal 12? to nie je tak davno a rap si zacal pocuvat v 7? tak to som uz mal podzemie davno za sebou, vies v konecnom dosledku je mi jedno kto si a vobec ta nesudim len keby si mal v sebe troska niecoho co ja nazyvam zivotnych skuesnosti a dospeleho rozumu (co v 14 ani neocakvam) tak si v zivote nedas taku fotku do profilu a nejde mi ani tak o tu fotku, ale o to co pises.
ty Kks pol noc a vy máte akože večierku hej? no dobre tak sa majte aj ked vam to jebe že je piatok tak spite a nestarajte sa o druhých majte sa kráásne
@60 takze matika mi nejde ale v 15 si mal podsvedie zasebou?? ci podzemie ako si to napisal...noo tak to si musel byt riaden grázlik ale šak dobre podla mna si len tahal grass maximalne heroin a myslíš si že je to podsvetie ja viem dobre čo je to podsvetie nie že by som ho zažil ale do toho ti nič nieje....držte chrapy...
@mcmatej decko si ty a aj on - pravne ste deti do 18. Ale dospely alebo skor vyzrety mladi ludia sa lisia od deti zdravymi nazormi na svet, spolocnost, spravanim a vystupovanim, svojimi cielmi a skusenostami co ti zatial bohuzial este chyba.
@ 64 ty víš kokot o tom čo som ja si ma ani naživo ešte nevidel a už ma súdiš ako si povedal že ma nesúdiš serieš si do huby "pane" ináč ak by si to chcel vediet od 14-do 18 su malolety takze ticho.....dúfam že ešte k tomu študuješ právo... a toto že nevieš a ak ho neštuduješ skus si aspon naštudovat svoje práva pretože podla mna ani tie nevieš
@mcmatej ano cca v 15 - 16 som prvykrat vystupoval na POdzemi a keby si bol taky odbornik na rap ako sa tvaris s tvojim 7 rocnym pocuvanim tak by si vedel co to podzemie je, ale ty zjavne nevies ani co to je za akciu. Fakt neviem o com meles o ako podsveti ja hovorim o podzemi akcii undergroundovej rapovej akcii. Takze expert na rap chod sa hanbit do kuta, ze zakladne veci neovaldas.
@danusikpusi v pohodickee...ja len cakaam kedy mi zacnes nadávat za to ze tu píšem a že tu rozvíjam tvoju debatu...možno keby som tu nezačal písat tak by to možno ani nemalo tolko ozvien skus si odpočítať to čo sme písali o mne alebo aj a tý čo písali mne...a kolko ti ostane ohlasov...
@63 "grass maximalne heroin" to je rozpätie od najmäksej drogy po tu najtvrdsiu, cize podla mna slovne spojenie "grass maximalne heroin" zahrnuje vsetky omamne latky
@hajzelodkosti a v 10 rokoch uz predaval crack aby si zarobil na prvy sampler
@68 toto maju ovladat tý čo rap tvoria a nie tý čo rap počúvajú ale šak máš svoj názor a chod si za ním hlavne mi dja pokoj...neviem prečo si mi napísal??...aha lebo si ma začal súdit...neser si do huby a chod vonku radšej...a neotravujte už prosím vás
@71 kedy niektorý ludia pochopia iróniu idem von a držte prosím vás chráááápy... už som vám to povedal dvakrát držte chráápy do tretice všetko dobré..dúfam že vám to vyjde...všetko fajnee vam prajem
@mcmatej ty si 14 fracek, ktory pocuva rap 7 rokov a nevie co je to podzemie. Dobre pan pravnik. Ale bohuzial ty si este dieta v 14 urcite poprosim obciansky preukaz
"Maloletí bez sprievodu sú deti, ktoré nedovŕšili vek 18 rokov"
@83 nj hadky som tu fakt neplanovala mat ale tak vyvynulo sa to ako sa to vyvynulo no co narobim..pridali ste mi dost komentov a za to vam DAKUJEM mozno mi to aj prida wolake to tajne cislo aj ked to mam celkom v ...prdeli
myslis? zajtra pridu dalsi a moze sa pokracovat ...ale teraz vazne...83 prispevkov(v case pisania tohto komentu) a z toho dobrych 50 hadka medzi 3 ludmi, kde sa v konecnom dosledku nic nevyriesilo, akurat to ze som kokot preto lebo nepocuvam jeho zaner (ok poucim sa do zivota, beriem k srdcu takze mas sice temu v tope, ale stoji za hovno
@85 no tak mam pocit ze v topke furt neni ale vyslo mi to ze tu mam toho wiac ako 70 a je mi jedno ci je ta tema na hovno a ze to ani nikto uz potom nebude radsej citat lebo je widno ze je to len hadka.. popripadne len napisu nazor k hlavnej teme a hadky mozu zacat odznova takze sem nezabudni zase napisat taku vyrivacku ako predtym oki ?
@toxo tomu verim neviem z kerej prdele je, ale ja mu ukazem petrzalku v noci a moze si ist pyskat aj s jeho skusenostami. NEchem sa tym chvastat ani nic podobne len chcem poukazat na kontrast.
@mcmatej... no sorry ale podla mňa ak je to podzemie (údajne ja nwm rap nepočúvam) jedna z najdôležitejších akcií tak by si o nej mal vedieť keď počúvaš rap už 7 (!!! xD) rokov nie???? ja až teraz napr začínam spoznávať SK metal a rock... no viem že Rock in Rio je jedna z najväčších a najlepších Rockovo metalových akcií!!!
@veryhappyhippo nie je az tak dolezita, ale predstav si za na tejto akcii zacinali vsetci SK raperi ako Rytmus (vtedy mal 14 rokov), Vec, Cistychov a atd. A ta akcia funguje doteraz...
@danusikpusi ale podla mna by sa to tiez uchytilo... taka tema je tiez predurcena na hadku ale taky maly problem.. to by museli najprv zmazat tuto temu aby ta dalsia mala zmysel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
137 komentov
@12 no kktiny sa ujmu a ja budem potom vsetkym na posmech diki fakt...
@32 @mcmatej
dakujeme za nazornu ukazku ako to funguje v temach s viac ako 100 komentarmi
@hajzelodkosti a v 10 rokoch uz predaval crack aby si zarobil na prvy sampler
"Maloletí bez sprievodu sú deti, ktoré nedovŕšili vek 18 rokov"
@hajzelodkosti no to by som bol tiez zvedavy
hrozne to muzske pohlavie za vsetko len nas krehke dievcatka vinia....ach jaj...
a sme doma NEVYJARDUJEM SA . lebo zakladas temy z nudy preto ..
I BIRDZ !!!