Prečo nepočúvame starú ľudovú slovesnosť? Veď to by bol taký krásny svet, toľko šťastia, no radosť žiť! Veď starí ľudia už mali rokmi overené metódy, vedeli o čom hovoria...
Zoberme si napríklad porekadlo "Keď ženu zbiješ, akoby si roľu pohnoji
@interrupcio "recept na šťastný život", že chlap je pánom a žena drží hubu a krok, hej? -.-" myslím, že tu je škoda niečo k tvojmu postoju vôbec hovoriť...
@interrupcio mňa vychovali dobre a keby aj nie, mám dosť rozumu na to, aby som vedela, čo si o tých tvojich prudko "inteligentných" názoroch mám myslieť.... ale zaujímalo by ma, či si ty výsledkom výchovy, alebo sa tá jebnutosť dedí. každopádne, ego máš veľké.
@interrupcio pôvodne podľa názvu som plánoval brať túto diskusiu vážne a napísať do nej niečo čo dáva zmysel, ale po prečítaní prvého príspevku mi ostáva len konštatovať že si buď fake a kokot, ak ti toto príde vtipné, alebo len kokot, ak to myslíš naozaj vážne.
@interruptio uplne perfektné, naši predkovia vedeli čo je to pre nás to najlepšie, niektoré som nepoznal, zapisujem si , nepoužívalo sa aj nejaké príslovie so skrátením reťaze?
Toto nie je normálne. Ja si myslím že si nezoženieš partnerku, kým neprehodnotíš svoje názory.
A @anonn1234 , myslím ze súhlasíš iba preto, že vo svojej štvrtej triede vyjadruješ svoje sympatie k dievčatám pľutím zaslintaných papierových guľôčok do ich vlasov apod., dúfajme že z toho vyrastieš aby si netýral svoju manželku, ak vvôbec nejakú zoženieš. Veľa šťastia!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
otras
ozaj som po prečítaní nadpisu dúfala, že táto diskusia bude jedna z tých normálnejších, ale zdanie klame.
neviem či sa mám smiať alebo plakať.
dobrú noc.
A @anonn1234 , myslím ze súhlasíš iba preto, že vo svojej štvrtej triede vyjadruješ svoje sympatie k dievčatám pľutím zaslintaných papierových guľôčok do ich vlasov apod., dúfajme že z toho vyrastieš aby si netýral svoju manželku, ak vvôbec nejakú zoženieš. Veľa šťastia!